“Παιχνίδι - Τελικός”

Η Ε.Ν Παρεκκλησιάς βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από το όριο της διαβάθμισής και πλέον είναι στο χέρι της να μην κινδυνέψει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια Αραδίππου…

“Για μας αυτό το παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Δεν πάμε με το σκεπτικό πως η Ομόνοια είναι αδιάφορή, γιατί δεν θέλουμε να αποσυντονιστούμε και να την “πατήσουμε”. Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο αγωνιστικά και εκτός από τις μόνιμες απουσίες, είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Για την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή…

“Θα δω από την κερκίδα το παιχνίδι όμως αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Ήταν μια στιγμή όπου ξέφυγα από τα νόμιμα πλαίσια του αγώνα, και παρασύρθηκα από την ένταση. Ήταν οπωσδήποτε μια κακή στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα”.

Για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής…

“Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, όμως λόγω ατυχίας, αλλά και έλλειψης αυτόσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά, τους χάσαμε. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν και πάμε να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στα τελευταία παιχνίδια για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε μια ομάδα που με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων της Κατηγορίας αξίζουμε να παραμείνουμε”.