"Ήταν μια άσχημη εμπειρία"

Η Ε.Ν Παρεκκλησιάς έφτασε μια ανάσα από τη νίκη κόντρα στην Πάφο, όμως ισοφαρίστηκε στο 96’ σε 2-2 και αρκέστηκε στον ένα βαθμό.

Ο προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Φυλακτής μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το παιχνίδι, για τον χρόνο των καθυστερήσεων, τη δύσκολη συνέχεια καθώς και για τον Γιώργο Ιωσηφίδη…

Αρχικά…

“Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να τελειώσει στο 94’ και να κερδίσουμε. Τελικά σκόραρε η Πάφος και τελείωσε στο 96΄. Ήταν τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων. Εντωμεταξύ στον έξτρα χρόνο δεν έγινε αλλαγή, δεν υπήρχε τραυματισμός και δεν έγινε καθυστέρηση. Κέρδισε κόρνερ η Πάφος στο 95+ και ο διαιτητής μας είπε πως θα τελειώσει η φάση και θα λήξει.  Το κόρνερ έγινε όμως όπως αποδείχθηκε θα παίζαμε μέχρι να βάλει γκολ η Πάφος. Ήταν μια άσχημη εμπειρία για μας και αυτή τη βδομάδα προσπαθούμε να ανυψώσουμε το ηθικό των παικτών”

Για την πορεία της ομάδας..

“Δεν είναι τυχαία τα τελευταία αποτελέσματα. Φτιάχνουμε μια ομάδα μαχητική για κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες άρχισαν να αφομιώνουν αυτά που θέλουμε να βάλουμε στην προπόνηση. Είναι προς τιμήν τους πως παρά τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε στο ποδόσφαιρο μας δουλεύουν σαν επαγγελματίες. Έχω μεγάλη αισιοδοξία για αυτή την ομάδα. Με αυτό το νεαρό ρόστερ έχω μεγάλη πίστη ότι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και σαν προπονητής θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους. Η πορεία της ομάδας ανήκει σε αυτούς και όχι στους προπονητές”.

Για το επόμενο παιχνίδι…

“Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Παραλίμνι. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τις δυνατότητες μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο γιατί είναι αυτό που λέμε “Ομάδας Α’ Κατηγορίας”. Δεν θα πάμε στο Παραλίμνι για περίπατο, θα πάμε για να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας για ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για τον Γιώργο Ιωσηφίδη…

“Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Ιωσηφίδη που ήμουν μαζί του 7 χρόνια σαν βοηθός. Είναι ένας άνθρωπος που μου έδωσε πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τον υπερευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί και για τα όσα με έμαθε”.