"Στο δεύτερο μας βγήκε λίγο η ψυχή"

Η Παρεκκλησιά μετά την Αγία Νάπα και την Πάφο “πλήγωσε” και τον Ολυμπιακό, φτάνοντας σε σπουδαία νίκη με 2-1.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Νίκος Πιτσιλλίδης, που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του (Δείτε τα ΕΔΩ). 

Ο νεαρός επιθετικός που σήμερα έχει και την ονομαστική του εορτή μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net.

Για το ματς…

“Πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή ότι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι και τελικά τα καταφέραμε. Είχαμε ομαδικότητα, πειθαρχία και πάθος… Με μία λέξη θέληση…”

Για το πρώτο γκολ που μπήκε με κοντινό "ψαλιδάκι"…

“Αν ήταν ωραίο ή όχι το πρώτο γκολ, δεν έχει τόση σημασία. Σημασία έχει γιατί μας έβαλε μπροστά στο σκορ, ρίχνοντας τη ψυχολογία του Ολυμπιακού”.

Για το δεύτερο γκολ και αν φοβήθηκε πως δεν θα μπει…

“Ναι, στο δεύτερο βγήκε λίγο η ψυχή μας μέχρι να μπει, όμως φτάνει που μπήκε”.

Για το ρόλο που έπαιξε η κόκκινη…

“Μετά την απογοήτευση του Ολυμπιακού από το γκολ ήρθε και η αποβολή του παίκτη τους, κι έτσι οι αντίπαλοι μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αυτό το εκμεταλλευτήκαμε πολύ γρήγορα και βάλαμε το δεύτερο γκολ, που νομίζω έκρινε και τον αγώνα”

Για το ότι στα τελευταία δύο ματς σκόραρε και τα τρία γκολ του και μάλιστα λίγες μέρες πριν τη γιορτή του…

“Είμαι όπως φάνηκε σε καλή κατάσταση. Νομίζω δεν έχει σημασία, απλά η δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό έτυχε και βγήκε τις αγωνιστικές που είναι κοντά στη γιορτή μου”.

Για τη συνέχεια με τον Οθέλλο και τα θετικά αποτελέσματα με τους μεγάλους…

“Είναι γεγονός πως χάσαμε πόντους σε θεωρητικά πιο εύκολα ματς ενώ με τις μεγάλες ομάδες, είμαστε πιο συγκεντρώμενοι… Και με την Ενωση μπορούσαμε να κλέβαμε τουλάχιστον την ισοπαλία έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι… Με τον Οθέλλο πάμε για το τρίποντο, ασχέτως αν είναι εκτός έδρας”.

Για την επιστροφή του κόσμου…

“Μπορώ να πω ότι είχαμε αύξηση του κόσμου με τα αποτελέσματα απέναντι στους μεγάλους. Η παρουσία τους μας ενισχύει ψυχολογικά κι αυτό είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια”.

Για τους προσωπικούς τους στόχους…

“Είμαι φοιτητής και είναι ο τελευταίος μου χρόνος, για αυτό έχω στόχο να επιστρέψω στην πρώτη Κατηγορία. Θέλω να έχω μια καλή χρονιά για να μπορέσω να αναδειχθώ. Του χρόνου, θα έχω ένα πιο ελεύθερο πρόγραμμα, κάτι που μου επιτρέπει να παίξω σε πιο ψηλό επίπεδο”.