"Θέλουν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο"

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι για τους ιθύνοντες της Παρεκκλησιάς, λόγω της αντιμετώπισης της ομάδας, από την διαιτησία.

Σύσσωμο το Δ.Σ του Σωματείου υπέβαλε χθες (23/01) την παραίτηση του ενώ συγκλήθηκε γενική συνέλευση εντός 15 ημερών, όπου θα συζητηθούν όλα τα σενάρια. Ακόμα και η αποχώρηση από το πρωτάθλημα Β κατηγορίας.

Άνθρωπος της Παρεκκλησιάς, μεταφέρει στην ιστοσελίδα μας kerkida.net την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας:

“Οι παίκτες έκλαιγαν από την αδικία. Έφτασαν σε σημείο να θέλουν να σταματήσουν στο ποδόσφαιρο. Νιώθουμε όλοι στην ομάδα ότι δεν σφυρίζεται αυτό που παίζεται στο γήπεδο”, μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα παράπονα επικεντρώνονται στις τελευταίες δύο αγωνιστικές με ΘΟΪ Λακατάμιας και ΠΑΕΕΚ καθώς και στο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο όπου έληξε 2-2.

Μερικές από τις επίμαχες φάσεις όπως μας τις περιέγραψε ανθρωπός της Παρεκκλησιάς:

“Στο παιχνίδι με το ΘΟΪ οι παίκτες της Παρεκκλησιάς που ήταν στο όριο καρτών δέχθηκαν κίτρινες και έτσι δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Σε αυτές τις φάσεις δεν έγινε κανένα φάουλ από εμάς.

- Στη μία περίπτωση ο παίκτης της Παρεκκλησιάς τραυματίστηκε σοβαρά, σε διεκδίκηση μέσα στην περιοχή και βγήκε ο αγκώνας του. Βρέθηκε στο έδαφος να σφαδάζει, χωρίς να δοθεί παράβαση. Ο αρχηγός μας είπε στον διαιτητή: ”Για όνομα του Θεού διέκοψέ το, να μπει μέσα ο γιατρός” , και ο ρεφ τον "κιτρίνισε".

- Στην άλλη περίπτωση παίκτης του ΘΟΪ τραβούσε από τη φανέλα παίκτη της Παρεκκλησιάς για αρκετά μέτρα, χωρίς να δώθει φάουλ. Ο παίκτης μας διαμαρτυρήθηκε και δέχθηκε την κίτρινη”.

Για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, όπου η Παρεκκλησιά, διαμαρτύρεται για γκολ που ακυρώθηκε και δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν:

“Το γκολ μπήκε μετά από εκτέλεση κόρνερ και ακυρώθηκε για φάουλ, χωρίς κανένας να καταλάβει πότε και πως έγινε. Όταν μπήκε το γκολ δεν υπήρχαν διαμαρτυρίες για φάουλ από παίκτες της ΠΑΕΕΚ, που είχαν αρχίσει ήδη να κατευθύνονται προς τη σέντρα”.

Για τα πέναλτι:

“Στην 1η περίπτωση αφήνεται πλεονέκτημα σε φάουλ εις βάρος του Σύκα που στη συνέχεια ανατρέπεται, μέσα στην περιοχή. Δεν δίνεται πέναλτι αλλά δίνεται φάουλ στη φάση που δόθηκε πλεονέκτημα.

Στη 2η περίπτωση, ο Μαλεκκίδης μπαίνει στην περιοχή, ο παίκτης της ΠΑΕΕΚ τον κρατά από τον λαιμό και τον ρίχνει στο έδαφος”.

Για το παιχνίδι με την Πάφο:

“Με την Πάφο ο διαιτητής υπέδειξε 4 λεπτά καθυστέρηση και το γκολ όπου μας ισοφάρισαν μπήκε στο 96+. Κι όλα αυτά χωρίς να υπάρχει καθυστέρηση στον έξτρα χρόνο”