"Η ομάδα μου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού"

Η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου».

Η ομάδα της Λεμεσού ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήρε το πολυπόθητο τρίποντο που βάζει φωτιά στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής της ομάδας Λοΐζος Κακογιάννης μιλάει στο kerkida.net για τη σημαντική νίκη της ομάδας του αλλά και για πως ένιωσε που βρέθηκε αντίπαλος με την πρώην του ομάδα.

Για το χθεσινό παιχνίδι

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τους τρεις βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία. Εμείς ήμασταν σε πιο δύσκολη θέση μιας και μας αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί μετά από απόφαση της ΚΟΠ. Δεν τα παρατάμε όμως , θα αγωνιζόμαστε με το 100% των δυνάμεων μας. Είχα μόνο τρεις επιλογές στον πάγκο. Δεν είχα ούτε 2ο τερματοφύλακα αν πάθαινε κάτι ο βασικός μου. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο , που μπήκαμε λίγο νωθρά λόγω και του ότι άργησε να ξεκινήσει το παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε αστυνόμευση. Δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια»

Για το ότι χθες αγωνίστηκε απέναντι στην πρώην του ομάδα και αποδοκιμάστηκε 

«Εγώ έμαθα στη ζωή μου να είμαι επαγγελματίας. 11 χρόνια έπαιξα σε υψηλό επίπεδο, σε ομάδες πρώτης κατηγορίας και έχω μάθει να είμαι επαγγελματίας. Έμαθα να σέβομαι και το 1 ευρώ που παίρνω από κάθε ομάδα όπως το έκανα και όταν έπαιζα στον Ακρίτα, που ήμουν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στον πρώτο γύρο. Δέχθηκα καθαρά μια επαγγελματική πρόταση να είμαι και ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητής στην Παρεκκλησιά και εγώ την αποδέχτηκα. Οι συνθήκες το έφεραν έτσι και ανέλαβα εγώ το τιμόνι της ομάδας πλέον. Χθες στο γήπεδο έπαιξα καθαρά και χωρίς να προκαλέσω, όπως και οι παίκτες μου , έτσι έμαθα και εγώ γενικότερα να αγωνίζομαι και έχω τη συνείδηση μου καθαρή».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΑΔ

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς έχουμε πολλά προβλήματα. Χάνω ακόμα δύο παίκτες από τραυματισμούς αυτήν την εβδομάδα. Ο στόχος μας όμως παραμένει ο ίδιος. Αυτό είναι το μήνυμα που δίνω στους παίκτες. Θα παλεύουμε για τις νίκες και τους τρεις βαθμούς».