“Αξίζουμε την παραμονή”

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας kerkida.net, o προπονητής της Παρεκκλησιάς, Γιαννάκης Γιαγκουδάκης σχολίασε την νίκη της ομάδας του επί του Ν&Σ Ερήμης με 0-2, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη μετά από έξι παιχνίδια…

Είναι γεγονός μετά από τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για μία δυνατή βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και εκμεταλλευτήκαμε καλύτερα τις ευκαιρίες μας από τον αντίπαλο. Η ομάδα του Ν&Σ Ερήμης είναι μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε περήφανοι για τη νίκη μας.

Για το ότι το παιχνίδι έγινε σε τυπική έδρα για τον Ν&Σ..

Ο μόνος παράγοντας που μας ευνόησε αυτή η αλλαγή είναι πως το γήπεδο της Ερήμης είναι μικρό ενώ αυτό του Ζακακιού είναι μεγαλύτερο. Αυτό μας βόλεψε περισσότερο να εφαρμόσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο.

Για το ότι η Παρεκκλησιά έχει να δεχθεί γκολ εδώ και τρία ματς…

Πράγματι βελτιώθηκε η αμυντική μας λειτουργία αλλά σημαντικός πρωταγωνιστής σε αυτό το στατιστικό είναι και ο Βάγιος Ονησιφόρου, όπου με τις κρίσιμες επεμβάσεις του κράτησε την εστία του ανέπαφη. Είμαστε τυχεροί που ήρθε τον Γενάρη σε μας, αφού αντικαθιστά επάξια τον Μιχάλη Κόκκινο που είναι τραυματίας από την 18η αγωνιστική.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και τον στόχο που θέτει…

Στόχος είναι σαφώς να κτυπήσουμε όσους παραπάνω βαθμούς δικαιούμαστε. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ούτε πόσες ομάδες θα πέσουν, ούτε να κάνουμε μαθηματικούς υπολογισμούς. Αυτή η ομάδα έχει σκοπό να μπαίνει στο γήπεδο χωρίς σκοπιμότητες και με μόνο γνώμονα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Οτιδήποτε άλλο είναι δευτερευούσης σημασίας. Κατά τη γνώμη μου αξίζουμε να μείνουμε στην Κατηγορία, και η θέση μας, βάση της εικόνας που δείξαμε στα γήπεδα, έπρεπε να ήταν πολύ ψηλότερα.

Για τον κόσμο…

Ο κόσμος θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ περισσότερο την ομάδα, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής μας συγκομιδής.. Υπάρχει καιρός ακόμα να το κάνει είτε με την παρουσία του στο γήπεδο, είτε και με άλλους τρόπους.