Νίκη και περιμένει...

Τη νίκη πάση θυσία θέλει η Παρεκκλησιά, που υποδέχεται την Ελπίδα Ξυλοφάγου για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα, αφού η ευκαιρία που δίνεται στην Παρεκκλησιά θα είναι ανεπανάληπτη.

Συγκεκριμένα θέλει καταρχήν τη νίκη στο δικό της παιχνίδι οπωσδήποτε απέναντι στη αδιάφορη βαθμολογικά Ελπίδα. Φυσικά η λέξη αδιάφορος σε τέτοια παιχνίδια είναι παγίδα και οι “κιτρινόμαυροι” το ξέρουν καλά.

Κατά δεύτερον θέλει σε συνδυασμό με ενδεχόμενη νίκη της να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν στο ντέρμπι του Ν&Σ Ερήμης με την Ομόνοια Αραδίππου. Σε κάθε αποτέλεσμα αυτού του αγώνα αν η ομάδα του Γιαννάκη Γιαγκουδάκη κερδίσει, ανεβαίνει πάνω από το όριο του υποβιβασμού. Και αυτό γιατί υπερτερεί τόσο της Ομόνοιας όσο και της Ερήμης σε περίπτωση ισοβαθμίας. Παράλληλα θέλει να εκμεταλλευτεί και το ντερμπί του Ολυμπιακού με τον Διγενή, αφού μπορεί να ξεπεράσει και τους "μαυροπράσινους", αν αφήσουν βαθμούς στην Ορόκλινη.

Πρώτα από όλα όμως όλοι στην επαρχιακή ομάδα δηλώνουν επικενρωμένοι στο δικό τους παιχνίδι για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο κ. Γιαγκουδάκης έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, εκτός από τους εδώ και καιρό παροπλισμένους Γκρούνυ και Ζάρνα.