Τιμή στον ΜΕΓΑΛΟ Πέταρ (Φώτος)

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του Σωματείου της ΕΝΠ, τιμήθηκε ο μεγάλος Πέταρ Μιλοσέφσκι...

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

"Με μια λιτή εκδήλωση, τιμήθηκε ο "Μεγάλος Πέτρος" της Ένωσης Πέταρ Μιλοσέφσκι, πριν την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης. 

Αφού πρώτα παρουσιάστηκε στα παρευρισκόμενα μέλη το φιλμάκι-αφιέρωμα στον Πέταρ, το οποίο επιμελήθηκε ο Μάριος Μακρόνησσος, τον λόγο πήραν ο Πάτερ Ιρακλείδιος με τον οποίο ο μακαριστός Πέταρ διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις, ο προπονητής του στα 7 χρόνια παρουσίας του στο Παραλίμνι Αδάμος Ισαάκ και ο Πρόεδρος Δημήτρης Τσίσσιος. Για το φιλανθρωπικό του έργο και την ανελλιπή παρουσία του στην Εκκλησία μίλησε ο αγαπητός Πάτερ, ενώ ο προπονητής του Αδάμος Ισαάκ δήλωσε περήφανος που προπονούσε ένα τόσο μεγάλο τερματοφύλακα, αποκαλύπτοντας και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας αλλά και την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα μας. Για την κοσμοσυρροή στην κηδεία του Πέταρ και την απίστευτη υποδοχή που είχε η αντιπροσωπεία της Ένωσης μίλησε ο Πρόεδρος Δημήτρης Τσίσσιος.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της Οικονομικής Κατάστασης του Σωματείου. Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής μίλησε ο Φώτης Τρίαρος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει στη σημερινή της μορφή. Κάποια μέλη έχουν εκφράσει πρόθεση εξόδου από τα Διοικητικά ενώ κάποια άλλα πιθανόν να συνεχίσουν σε ένα ενδεχόμενο νέο σχήμα. Από τον Πρόεδρο της Συνέλευσης Αδάμο Χ" Χριστοδούλου, ζητήθηκε ο σχηματισμός μιας Επιτροπής η οποία θα προσπαθήσει μέχρι την επόμενη Εκλογική Συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, να παρουσιάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η Επιτροπή αποτελείται από τους Δημήτρη Κούδα, Αντρέα Π. Μάρκου, Αντρέα Μ. Μάρκου, Πάτερ Ιρακλείδιο, Γιώργο Καρά και Σίμο Σπαρτιάτη."