"Ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε, έδωσα ότι μπορούσα"

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά της Ένωσης ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook ο Κώστας Στρατής.

Αναλυτικά:

Πέραν των 3000 φωτογραφιών, έχουν καταχωρηθεί αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας της Σελίδας μας στο Facebook. 

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παιδιά των Ακαδημιών μας και γενικότερα από διάφορες δραστηριότητες του Σωματείου μας. 

Η Σελίδα αυτή, ξεκίνησε πριν τρία χρόνια από μηδενική βάση. Σιγά σιγά και σταθερά, οι φίλοι της αυξάνονταν, αναγνωρίζοντας την σήμερα σαν το Νο 1 εκφραστικό μέσο της ΕΝΠ. Σαν Διαχειριστής της Επίσημης Σελίδας του Σωματείου μας, νοιώθω ότι ένα όμορφο ταξίδι επικοινωνίας με τον υπέροχο κόσμο της Ένωσης, φτάνει στο τέλος. Η απόφαση μου για αποχώρηση από τα Διοικητικά είναι οριστική, αφού νοιώθω ότι ο κύκλος προσφοράς μου έχει ολοκληρωθεί. Εννιά ολόκληρα χρόνια παρουσίας, έδωσα ότι μπορούσα για το αγαπημένο μου σωματείο. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, συμμετείχα σε σωστές αλλά και σε λανθασμένες αποφάσεις, με γνώμονα όμως πάντα το καλό της αγαπημένης μου ομάδας. 

Εύχομαι τις επόμενες μέρες να δοθεί οριστική λύση στο Διοικητικό πρόβλημα του σωματείου μας και η ομάδα μας να πάρει τη θέση που της αξίζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του τόπου μας. Για τον επόμενο Διαχειριστή της Σελίδας, θα αποφασίσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους ιδιοκτήτες της σελίδας enosara.com για την παροχή των φωτογραφιών, που μας έδωσαν την ευκαιρία να επαναφέρουμε στη μνήμη των παλιών αλλά και να συστήσουμε στους νεώτερους, τους παλαίμαχους μας ποδοσφαιριστές.

Κώστας Στρατής