"Ο κατάλληλος για μια μεγάλη Ένωση" (Επιβεβαίωση για Πατουλέα)

Ο Κωνσταντίνος Φάνου εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, παραχώρησε δηλώσεις στον Άστρα 92,8 επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του kerkida.net για τον Πατουλέα

Για τον Απόστολο Μακρίδη...

"Είναι μεγάλη χαρά μας που έχουμε τον κ. Απόστολο μαζί μας, Θεωρούμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για μια μεγάλη Ένωση που θα επανέλθει στην Α’ Κατηγορία. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί αφού υπογραφούν τα συμβόλαια".

Για Αντριάν Πατουλέα…

"Η αλήθεια είναι ότι έχει προταθεί και θα το εξετάσει ο προπονητής μας. Η απόφαση αφορά καθαρά τον προπονητή και το πως θέλει να αγωνίζεται".

Για τα οικονομικά και τη σχέση εταιρείας σωματείου…

"Η Ένωση απαλλάσσεται από το χρέος των 3,2 εκ. που περνά στο σωματείο και έχει γίνει συμφωνία με το σωματείο να παίρνει ένα μέρος των εσόδων για την αποπληρωμή των χρεών. Η διοίκηση της Εταιρείας δεν θα έχει τον βραχνά των άμεσων οφειλών ή οποιοδήποτε πρόβλημα. Για αυτό θέλουμε να μαζέψουμε τα λεφτά για τη φετινή χρονιά έτσι κάνουμε έκκληση στον κόσμο μας να αγοράσει ακόμα περισσότερες μετοχές να κτίσουμε το κεφάλαιο της εταιρείας".

Αν θα γίνουν κινήσεις που θα ενθουσιάσουν…

"Θα γίνουν όλες οι κινήσεις για να είναι η Ένωση το πρώτο φαβορί για άνοδο και να χαίρεται ο κόσμος το ποδόσφαιρο που παίζει".