Πρεμιέρα στο γήπεδο που... τέλειωσε ένας πρώην!

Η προετοιμασία τελείωσε, το ίδιο και τα φιλικά και πλέον η ΕΝΠ είναι έτοιμη να ριχθεί στην μάχη.

Σήμερα στις 16:00 οι "βυσσινί" θα αντιμετωπίσουν τον Διγενή Ορόκλινης εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Αυτή θα είναι και η δεύτερη φορά που η ΕΝΠ θα αντιμετωπίσει τον Διγενή στην Ορόκλινη, με το πρώτο να μη ξυπνά και ιδιαίτερα όμορφες αναμνήσεις...

Την σεζόν 2014 - 15, όταν η Ένωση αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Β' Κατηγορία, ο εκτός έδρας αγώνας με τον Διγενή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής σήμανε... ταραχή στο Παραλίμνι. Η ΕΝΠ πραγματοποίησε αναπάντεχη γκέλα μένοντας στο ισόπαλο 1-1 και μέχρι την επιστροφή στο Παραλίμνι είχε σφραγιστεί το τέλος της συνεργασία με τον Μάριο Κωνσταντίνου.

Φυσικά αιτία δεν ήταν η συγκεκριμένη γκέλα αλλά το γενικότερα άσχημο ξεκίνημα, αφού η ΕΝΠ σε εφτά παιχνίδια είχε δύο τρεις νίκες, άλλες τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.  Στο τέλος της ημέρας, κάθε άλλο παρά αρνητική ήταν η συγκεκριμένη ισοπαλία μιας και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η πρόσληψη του Νίκου Καραγεωργίου οδήγησε την ομάδα... τραίνο στην μεγάλη κατηγορία.

Σε αυτό το γήπεδο λοιπόν, η νέα Ένωση καλείται να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο ο στόχος είναι ένας, ξεκάθαρος και αδιαπραγμάτευτος. Και δεν χρειάζεται καν να γραφτεί…