Ρόκαραν οι Ενωσίτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ ροκ μουσικής στον Πρωταρά που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Παραλιμνίου και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά

"Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ ροκ μουσικής στον Πρωταρά στην παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη στην παραλία της Αγίας Τριάδας. Λάτρεις της ροκ μουσικής παρευρέθηκαν για να απολαύσουν το πολυρυθμικό funk του ρεπερτορίου.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Παραλιμνίου και η ομάδα ποδοσφαίρου Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Τέτοιου είδους συνεργασίες που προάγουν την ποικιλότητα στο μουσικό ρετρό, επικροτούνται ιδιαίτερα. Η ροκ μουσική είναι το πρώτο είδος μουσικής που επινόησε ο άνθρωπος, και διακρίνεται για τις εκκωφαντικές εντάσεις της, τους κάθε άλλο παρά "πιασάρικους" ρυθμούς της και την προσθήκη άσχετων ηχητικών εφέ σε σημεία των τραγουδιών της, έκρηξη ηφαιστείου και ηλεκτρική κιθάρα.

Όλα αυτά και πολλά άλλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι 2000 θεατές που παρευρέθηκαν στο ροκ φεστιβάλ στον Πρωταρά."