ΕΝΠ: Παραδόθηκαν τα 2 αυτοκίνητα στους τυχερούς

Μέσα από ανακοίνωση της η ΕΝΠ δημοσιοποιεί τα δύο ονόματα των υπερτυχερών που κέρδισαν τα 2 αυτοκίνητα μετά από την κλήρωση που έγινε για τους λαχνούς της ομάδας.

Η ανάρτηση: 

"Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε κατά την ανάπαυλα του τελευταίου αγώνα της ομάδας μας απο ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας.

1ος τυχερός ο κ. Στέλιος Δημητρίου από τη Λεμεσό ο οποίος κέρδισε το Nissan Micra αξίας €10,900 από την Marinos Takkas Motors. Ο κ. Στέλιος ευχαρίστησε την ΕΝΠ αλλά και τους συνεργάτες του στην εταιρεία Paralimnitiko από τους οποίους προμηθεύτηκε το τυχερό λαχείο. Όπως μας δήλωσε το αυτοκίνητο θα το χαρίσει στην κόρη του η οποία έψαχνε για αυτοκίνητο. Παράλληλα ευχήθηκε την άνοδο στην ομάδα μας και όπως μας δήλωσε πάντα συμπαθούσε τον Παρθενώνα στο έμβλημα της Ένωσης αλλά σίγουρα από τώρα και στο εξής η Ένωση θα είναι η δεύτερη του ομάδα. Ως ΕΝΠ ευχαριστούμε τον κ. Στέλιο για την στήριξη του στην ομάδα μας.

2ος τυχερός το Xenion Education που κέρδισε το Mazda Demio αξίας €5000. Ο κ. Γιώργος Φυλακτού παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο το παραχώρησε ως χορηγία του Xenion Education στην ΕΝΠ για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 για την οποία ευχήθηκε η ομάδα να βρίσκεται στην Α΄Κατηγορία.
Ως ΔΣ ευχαριστούμε όλους μας στήριξαν με την αγορά του λαχείου και το Xenion Education για την χορηγία προς την ομάδα μας".