ΚΑΛΕΣΜΑ Ανόδου: "ΕΝΩΣΙΤΗ είναι η δική σου ώρα!"

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στέλνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας για το τελευταίο και σημαντικότερο ματς της χρονιάς κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

"Αγαπητέ φίλε Ενωσίτη,

Τώρα είναι η δική σου ώρα. 
Την Παρασκευή η ομάδα μας έχει τον δυσκολότερο και σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς. Την Παρασκευή έχουμε έναν ιστορικό τελικό εναντίον μίας από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, της Ομόνοιας Αραδίππου. Αναμένουμε ότι θα διεξαχθεί ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Την Παρασκευή δεν θα γίνει απλώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας…. Αυτή την Παρασκευή είναι το Πρωτάθλημα, είναι η άνοδος της ομάδας εκεί που της αξίζει, είναι η περηφάνια μας, είναι η ιστορία μας, είναι το μέλλον μας….

Το ΕΜΒΛΗΜΑ μας, που το κοσμεί ο Υπερήφανος Τσολιάς και ο Παρθενώνας με τα αέναα ιδεώδη που αντιπροσωπεύουν και, παράλληλα, η ΙΣΤΟΡΙΑ και το ΟΝΟΜΑ που κουβαλούμε «Ένωσις Νέων Παραλιμνίου», μας υποβάλλουν και μας δείχνουν τον μονόδρομο της νίκης.

Από το 1936 ο Τσολιάς κρατά πάντα υψωμένη τη σάλπιγγά του και η καρδιά του κτυπά στο ρυθμό της καρδιάς όλων αυτών που αγαπούν την ΕΝΠ και το Παραλίμνι.

Η Ένωση είναι πυλώνας ενότητας και προβολής του Παραλιμνίου και του Πρωταρά μας.

Η Ένωση ήταν πάντα παρούσα σε χαρές και λύπες. Σε στιγμές ταυτισμένες με την ιστορία αυτού του τόπου. Με την Ένωση έχουν μεγαλώσει και μεγαλώνουν γενιές Παραλιμνιτών και όχι μόνο. Η Ένωση είναι εδώ για να στέλνει προπαντός μήνυμα ενότητας μέσα από την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού.

Σας καλούμε όλους την Παρασκευή στις 7μμ να βρίσκεστε στο Στάδιο Αμμόχωστος και να στηρίξετε την ΕΝΩΣΗ μας. Μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας και σεβασμού να είστε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας. Να δώσουμε δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας και να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι χωρίς φόβο και με πάθος να τα δώσουν όλα για 90 λεπτά. Ζητούν μόνο ένα πράγμα, τη δική σου φωνή!

Να είμαστε όλοι εκεί και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα και την Άνοδο.

Όλοι μαζί, Δυνατοί και Ενωμένοι για την Ένωσή μας!

Να μην λείψει κανείς.

Διοικητικό Συμβούλιο
Ένωσις Νέων Παραλιμνίου"