Ένας Άγγλος... φανατικός "βυσσινί" (Φώτος)

Είναι Άγγλος, δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο όμως είναι φδανατικός οπαδός της Ένωσης εδώ και μια ντουζίνα χρόνια! Παρακολουθεί την πορεία των «βυσσινί» μέσω διαδικτύου, εκφράζει τις απόψεις του μέσω των social media για την αγαπημένη του ομάδα και όποτε του δοθεί η ευκαιρία… κατεβαίνει στην Κύπρο για να δει την Ένωση από κοντά, έχοντας και σπίτι στην περιοχή του Κάππαρη. Ο λόγος για  τον Στηβ Λέοναρντ, ο οποίος αυτές της ημέρες βρίσκεται στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον εκτός έδρας αγώνα της Παραλιμνίτικης ομάδας με τον Άρη και μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook, παραχώρησε συνέντευξη στην συνάδελφο Κωνσταντίνα Χατζηανδρέα.

Απολαύστε την! 

Συνέντευξη στην Κωνσταντίνα Χατζηανδρέα παρέθεσε ο Ενωσίτης Steve Leonard. Γνωστότατος στους κύκλους των οργανωμένων οπαδών αλλά και των τακτικών θαμώνων της Ενωσίτικης εξέδρας ο Steve όταν είναι στην Κύπρο παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες της αγαπημένης του Ένωσης.

Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια τη συνέντευξη του:

Κ.Χ. Από πότε υποστηρίζεις την Ένωση; 
S.L. Είμαι οπαδός και υποστηρικτής της Ένωσης εδώ και 12 χρόνια.

Κ.Χ. Θυμάσαι ποιος ήταν ο πρώτος αγώνας της Ένωσης που παρακολούθησες; 
S.L. Ειλικρινά δεν θυμούμαι ποιος ήταν ο πρώτος αγώνας αλλά θυμούμαι καθαρά τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας όταν νικήσαμε με 1-0 με γκολ του Δήμου Γούμενου. Νομίζω ότι από τότε δεν έχουμε κερδίσει ξανά τον Εθνικό στο Δασάκι.

Κ.Χ. Ποιοι σε ώθησαν να πάεις για πρώτη φορά στο γήπεδο; 
S.L. Πρώτους γνώρισα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Δήμο Κωνσταντίνου στην Συνεργατική Τράπεζα και τα αδέλφια Κώστα και Άριστο Καρά, όλους γνωστότατους υποστηρικτές του Σωματείου. Είμαι φανατικός οπαδός του Ποδοσφαίρου γενικά αλλά πιστεύω πως όλοι πρέπει να στηρίζουμε τις ομάδες του τόπου διαμονής μας γι’ αυτό κι εγώ στην Αγγλία ζώντας στο Swindon στηρίζω την Swindon Town και στην Κύπρο έχοντας σπίτι στην περιοχή Κάππαρη Παραλιμνίου στηρίζω την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Κ.Χ. Ποια στιγμή σου έχει μείνει αξέχαστη; 
S.L. Πάντα θα θυμούμαι τον εκτός έδρας αγώνα των play-off με αντίπαλο την Αλκή που η νίκη ήταν απαραίτητη για να μείνουμε κατηγορία. Σε ένα τρελλό παιχνίδι κερδίσαμε με πέναλτι του Mario Breska.

Κ.Χ. Τώρα είσαι στην Κύπρο και θα παρακολουθήσεις ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Πως νοιώθεις; 
S.L. Ο αγώνας με τον Άρη είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που με τρεις βαθμούς ανεβαίνουμε στην Α’ Κατηγορία. Νομίζω πως θα έχει πολύ πάθος και στο τέλος θα κερδίσουμε με 1-0.

Κ.Χ. Πως νοιώθεις που φέτος η Ένωση αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία; 
S.L. Νοιώθω πως ο υποβιβασμός ήταν ένα κομβικό σημείο για το Σωματείο του οποίου η πορεία από τώρα και στο εξής θα είναι ανοδική.

Κ.Χ. Μια ευχή για την Ένωση. 
S.L. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ως απόδειξη στους Παραλιμνίτες πως είναι άξια της αγάπης και της συμπαράστασης τους.