Οι αντιδράσεις για την διαιτησία στο "Τσίρειο"

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο ορισμός του Σάββα Ζαφείρη στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, οι διοικούντες της Ένωσης αναστατώθηκαν. Βλέπεται είναι πολλές οι… τραυματικές εμπειρίες.

Και όπως αποδείχθηκαν είχαν δίκαιο, αφού από το μισάωρο του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε τον Φαν Ράνσμπεκ για δύο απλά φάουλ στην μεσοεπιθετική γραμμή της ΕΝΠ, στερώντας ουσιαστικά από τους «βυσσινί» την διεκδίκηση της νίκης. Οι συγκεκριμένες φάσεις ήταν ξεκάθαρες, όμως υπάρχουν παράπονα από την συνολική εικόνα του κ. Ζαφείρη.

Με σοβαρότητα και χωρίς ακραίες αντιδράσεις που να προκαλούν, το τμήμα διαχείρισης της σελίδας της ομάδας στο Facebook τοποθετήθηκε για την χθεσινή διαιτησία…

"Αλώβητοι από την παγίδα.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε για τρεις συνεχόμενες μέρες, για όλα όσα βιώσαμε φέτος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Δεν θα το κάνουμε ούτε σήμερα, όπως άλλωστε πράξαμε σε όλη τη διαδρομή, παρά τις προκλήσεις.

Στόχος ήταν και παραμένει από το καλοκαίρι, η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, μέσω μιας δυνατής, υγιούς αλλά πάνω απ όλα καθαρής ομάδας που να κερδίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο. Δεν ζητήσαμε από κανένα βοήθεια, πέραν από τον κόσμο μας. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, τον καλύτερο προπονητή και τον πιο περήφανο αλλά και τον περισσότερο κόσμο. Είδαμε στην κερκίδα μας σήμερα φίλους της ομάδας να έρχονται από τη Λευκωσία, τη Λεμεσό αλλά και από την Αγγλία παρακαλώ, για να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα.

Όσο αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα σημαίνει μόνο δικαίωση της καλύτερης ομάδας. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Δεν είναι ένα τρόπαιο που κάποτε ονειρευτήκαμε. Βρισκόμαστε σε μια χρονιά που θέλουμε να ξεμπερδέψουμε και να επιστρέψουμε το συντομότερο εκεί που αξίζουμε να είμαστε. Εκεί που η ιστορία μας επιβάλλει να βρισκόμαστε...

Είμαστε κοντά στην υλοποίηση του στόχου της επιστροφής. Η ομάδα χρειάζεται την καθολική μας στήριξη, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό.

Τμήμα Διαχείρισης Σελίδας"

Ποσταρίσματα με νόημα από τους εφόρους της ομάδας Γιώργο Μουστακά και Πάμπο Βράκα…

Γιώργος Μουστακάς:

"Επιστρέφει. Δυνατά και καθαρά. ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ... Σήμερα και με πολλή μαγκιά..."

Πάμπος Βράκας:

"Τέλος καλό όλα καλά!! Είμαστε με το ενάμιση πόδι στην πρώτη κατηγορία!! Εκεί που αξίζουμε να είμαστε!! Μάγκικος βαθμός σήμερα!! Όσο για τους σημερινούς «διαιτητές» no comments!!"

Από κοντά τα σχόλια και του οπαδικού σάιτ vissini.com 

"Μπράβο στους μάγκες τους ποδοσφαιριστές μας που άντεξαν αυτά τα 90 μαρτυρικά λεπτά στο Τσίρειο Στάδιο καθώς πετούσανε κάτι ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ στο παιχνίδι και τους αποσπούσαν την προσοχή! Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα από το παιχνίδι ! Μπράβο σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό team , μπράβο στους 500 και πλέων φίλους της ομάδας που στήριξαν την ομάδα σε αυτό τον άνισο αγώνα !

Συγχαρητήρια σε όλους ! 

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
Μάγκες Ένωσις Νέων Παραλιμνίου Επίσημο !
ΣΥ.ΦΙ ΕΝΠ - GATE 26"