"Για το πρωτάθλημα και τον μεγάλο αρχηγό"

Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο "Τάσος Μάρκου", στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς πραγματοποιούν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης μέσω της σελίδας τους στο Facebook.

Aναλυτικά:

Το ταξίδι μας σιγά σιγά φτάνει στο τέλος...Δίνουμε βροντερό παρών...

Το ερχόμενο Σάββατο ο κάθε περήφανος Παραλιμνίτης οφείλει να βρεθεί στο γήπεδο. Αν πριν ένα χρόνο στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας μας οργιστήκατε, φωνάξατε, δακρύσατε τότε επιβάλλεται να βρίσκεστε στο Τάσος Μάρκου να μετατρέψουμε όλα αυτά σε χαρά, να πανηγυρίσουμε την επάνοδο μας, να δούμε τους κόπους όλων να παίρνουν σάρκα και οστά. Νίκη και μόνο νίκη για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο.

Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει, και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εκεί γιατί στο Παραλίμνι η ΕΝΩΣΗ είναι η ομάδα όλων αυτών που γεμίσαμε κάθε στάδιο της κατηγορίας, αυτών που την στηρίζουν καθημερινά με τον δικό τους τρόπο την ΕΝΩΣΑΡΑ! Θα είναι το μεγαλύτερο δώρο στον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ μας Δήμο Γούμενο να αγωνιστεί τελευταία φορά στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο που αγάπησε, θεωρούμε ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτόν τον σπουδαίο και αιώνιο βυσσινί.

" ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ , ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" . 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! 
ΣΥ.ΦΙ Ε.Ν.Π - ΘΥΡΑ 26

" We stand for paralimni we fight for our history "

 

Το ταξίδι μας σιγά σιγά φτάνει στο τέλος...Δίνουμε βροντερό παρών...Το ερχόμενο Σάββατο ο κάθε περίφανος Παραλιμνίτης ο... Posted by Vissini.com on Friday, 27 March 2015