«Kανεί και εν κόκκαλα - Εν ο Γούμενος που σταματά, οχι ο Ντάνι Άλβες»

Θέμα συζήτησης στο Παραλίμνι είναι αναμφίβολα το τέλος της καριέρας ενός από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η Ένωση.

Ο λόγος για τον Δήμο Γούμενο, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, που αναφερόταν στο ενδεχόμενο για back2back πρωτάθλημα. Και ακολούθησε η πλάκα από τους συμπαίκτες του, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια…

Αρχικά σχολίασε ο Μαρτίνος Σολωμού: «Κανεί και εν κόκκαλα», με τον Στέλιο Πάρπα να… κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Μεν κακομελετάτε και τώρα μετανιώνει και παίζει και του χρόνου!!!!».

Κάπου εκεί χρειάστηκε να κάνει την μοναδική του παρέμβαση ο Γούμενος, προειδοποιώντας τον Πάρπα: «Αν μείνβ θα έχεις σοβαρό πρόβλημα με την θέση σου», και αυτό γιατί οι δύο ποδοσφαιριστές… μοιράζονται φέτος την θέση του δεξιού μπακ.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Ανδρέας Κυπριανού, ο οποίος ανέφερε: «Εφκήκαν τα μαχαίρια Μαρτίνο ήρεμα. Τζαι εσύ ρε Γούμενε κανεί, εν ο Γούμενος που σταματά όχι ο Ντάνι Άλβες».

Ο Στέλιος Πάρπας επανήλθε, προτρέποντας τον αρχηγό να αρχίσει το… στρέτσινγκ για να είναι έτοιμος να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή το Σάββατο: «Κάνε στρέτσινγκ να σηκώσεις την κούπα το Σάββατο και άφηστο του χρόνου γιατί αν το μάθει ο Μαρτίνος Σολωμού και ο Γιώργος Κολάνης δεν θα το αντέξουν. Τανκς έχεις να πεις τίποτα για τον αρχηγό!!»,

Και τέλος το… τανκς (Ανδρέας Κυπριανού), απάντησε μονολεκτικά: «Ψυχάρα».

Μια ατάκα που τα λέει όλα…