ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ο Παναγιώτου για τα γκολ «βολίδες» και την νίκη

Ο Εθνικός Άσσιας επικράτησε με 2-1 του Ακρίτα Χλώρακας παίρνοντας μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα και ένα σημαντικό τρίποντο. Τι και αν ο Ακρίτας άνοιξε πρώτος το σκορ ο Εθνικός ‘Ασσιας κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι με δύο υπέροχα τέρματα του Χρυσοβαλάντη Παναγιώτου.

Ο Παναγιώτου με δύο σουτ «βολίδες» χάρισε την νίκη στην ομάδα του, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της παραμονής. 

Μιλάει στο kerkida.net για το χθεσινό σημαντικό τρίποντο, για τα δικά του τέρματα και για τη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για παραμονή στη Β’ κατηγορία. 

Για τη χθεσινή νίκη

« Ήταν ο πρώτος από τους τελικούς που πρέπει να δώσουμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και τα καταφέραμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε περισσότερα και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε δύο τέρματα αν και είχε ευκαιρίες ο Ακρίτας να μας ισοφαρίσει αλλά και εμείς να βάλουμε και άλλο γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Για την προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή στην κατηγορία

«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη θέση αλλά υπάρχει θέληση και πίστη. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε την επόμενη αγωνιστική στην Πάφο για τη νίκη απέναντι στην ΕΝΑΔ, σε ένα παιχνίδι 6 βαθμών».

Για το αν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας

«Θεωρώ ότι ίσως είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών αν εξαιρέσουμε την Αλκή. Δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες και αυτό συμβάλει στο να υπάρχουν πολύ ωραία και ποιοτικά παιχνίδια.

Για τα δύο δικά του τέρματα που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του

«Ευτύχισα να είμαι εγώ εκείνος που σκόραρε τα δύο τέρματα της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί οι οποίοι ήρθαν με συνολική προσπάθεια από όλους».