"Είναι στο χέρι μας"

Ο προπονητής του Εθνικού Άσσιας, Άγης Καμένος μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για τη νίκη κόντρα στον ΑΣΙΛ και για τη δύσκολη συνέχεια στη μάχη της παραμονής…

Για τη νίκη με τον ΑΣΙΛ…

“Ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν και έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Ήταν μια ευκαιρία για μας να ξεφύγουμε βαθμολογικά από άλλες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Ο ΑΣΙΛ μπορεί βαθμολογικά να ήταν αδιάφορος, όμως αγωνιστικά αυτό δεν φάνηκε καθόλου. Εξάλλου το γκολ μας μπήκε στο 92+ και ο αγώνας έληξε μετά από δύο φάσεις, κάτι που δείχνει πόσο αμφίρροπο ματς έγινε. Η αλήθεια είναι πως είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αισθητά. Το θέλαμε περισσότερο. Πιστεύω πως το παιχνίδι το κερδίσαμε γιατί υπερτερήσαμε του αντιπάλου, στη δύναμη και το πάθος”.

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια…

“Όπως ήταν και το ματς με τον ΑΣΙΛ έτσι και τα επόμενα δύο παιχνίδια με ΘΟΪ και ΠΑΕΕΚ, είναι σταθμός για εμάς. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες κόντρα στις οποίες θέλουμε βαθμολογικό κέρδος. Σίγουρα εξαρτάται κι από άλλα αποτελέσματα, όμως ξέρουμε πως πλέον είναι στο χέρι μας η υπόθεση παραμονή. Αυτό ήταν εξάλλου κι ο στόχος μας εξαρχής. Είμαστε μια ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό και καθαρά κυπριακό υλικό από τον Γενάρη και έπειτα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές”.

Για τον δεύτερο γύρο…

“Υπάρχει μια ανάκαμψη. Τον δεύτερο γύρο πλην τα ματς με τον Οθέλλο και την ΜΕΑΠ, τα υπόλοιπα παιχνίδια τα παλέψαμε στα ίσια. Στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες όπως την Αλκή, την Πάφο, την Αγία Νάπα είχαμε ανταποκριθεί πλήρως ενώ κερδίσαμε πολλά ντέρμπι στην έδρα μας όπως με Παρεκκλησιά, ΑΣΙΛ κι Ακρίτα και δεν χάσαμε με την Αραδίππου, εκτός. Κάναμε καλές εμφανίσεις ενώ είχαμε και καλή βαθμολογική συγκομιδή”.