«Ήμασταν καλύτεροι από την Καρμιώτισσα»

Ο Εθνικός Άσσιας στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής (πριν την διακοπή) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Καρμιώτισσα και το Σάββατο(14/10) κόντρα στην ΑΕΖ θέλει να πάρει την πρώτη τoυ φετινή νίκη.

Ο προπονητής της Άσσιας Άγης Καμμένος μίλησε στο kerkida.net για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδα του, για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΖ.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εθνικού Άσσιας
«Μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ και στο τρίτο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί, θα παίρναμε τη νίκη. Είναι νωρίς όμως να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά».

Σημαντικός ο βαθμός απέναντι στην Καρμιώτισσας….
«Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και αυτό το πληρώσαμε. Πάλι καλά που πήραμε και τον ένα βαθμό».

Για το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΖ
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και με μια πολύ καλή ομάδα. Και η ΑΕΖ έχει 4 βαθμούς και θα επιδιώξει τη νίκη. Εμείς πάμε στη Λεμεσό μόνο για το τρίποντο».