“Καθόλου τυχαίο το 3Χ3”

Στην πρώτη του εμπειρία εκτός Ελλάδος, έχει ξεκινήσει -όπως και η ομάδα του- ...φουριόζος στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας , κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και σκοράροντας μάλιστα 2 γκολ σε 2 παιχνίδια.

Ο λόγος για τον 28χρονο μέσο της Καρμιώτισσας Νικόλαο Σουλίδη, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net

Για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του….

“Η ομάδα είναι πολύ σοβαρή, δουλεμένη και δεν είναι καθόλου τυχαίο το 3Χ3. Βγάζουμε πάθος στο παιχνίδι και ακολουθούμε πιστά την τακτική αναλόγως του αντιπάλου. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές φιλόδοξες ομάδες όμως έχουμε δείξει από την αρχή πως μπορούμε να πάρουμε τρίποντο σε κάθε ματς. Ήταν καθοριστική σίγουρα η μεγάλη νίκη στο ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό αφού μας ανέβασε πολύ ψυχολογικά. Αν παραμείνουμε σοβαροί η πορεία μας θα έχει ανάλογη συνέχεια και θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για τα δύο δικά του γκολ…

“Το πρώτο με την Ομόνοια ήταν κάτι σπάνιο για μένα αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο. Για να μπεί γκολ από κόρνερ χρειάζεσαι και τύχη. Με βοήθησε λίγο ο αέρας όμως η αλήθεια είναι πως στόχευσα προς το τέρμα και τελικά μπήκε το γκολ. Το δεύτερο ήταν καθοριστικό γιατί προηγηθήκαμε νωρίς εκτός έδρας. Η νίκη όμως ήρθε μέσω ομαδική δουλειάς και αυτό είναι το σημαντικότερο για μας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ και αυτό θα κάνω και στα επόμενα ματς”.

Για την πρώτη εμπειρία του εκτός Ελλάδος…

“Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είμαι ευχαριστημένος από το περιβάλλον, τη ζωή αλλά και από τον επαγγελματισμό στην ομάδα. Σίγουρα το επίπεδο στην Β΄Εθνική της Ελλάδας είναι υψηλότερο όμως και εδώ υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν ποιότητα και μπορούν να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο”.

Για τον κόσμο της Καρμιώτισσας…

“Μέχρι στιγμής αγωνιστήκαμε μόνο ένα αγώνα εντός όμως μπορώ να πω πως ο κόσμος είναι ένθερμός και εκδηλωτικός. Είναι κοντά μας μαζί με την διοίκηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Μας έσπρωξαν προς τη νίκη με την Ομόνοια και θέλω να τους υποσχεθώ πως θα δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΖ…

“Άκουσα πως είναι ένα τοπικό ντέρμπι και πάντα τέτοια ματς είναι ξεχωριστά. Είναι και η ΑΕΖ μια πολύ ποιοτική ομάδα με καλή συγκομιδή μέχρι στιγμής. Αναμένω ένα δυνατό και παθιασμένο παιχνίδι όμως αν παρουσιαστούμε σοβαροί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια πιστεύω πως θα πάρουμε το τρίποντο”.