Παπάς: "Φεύγω γιατί…"

Ο Νίκος Παπάς, ο οποίος απήλθε από την προεδρία της Καρμιώτισσας παρέθεσε συνέντευξη Τύπου εξηγώντας μεταξύ άλλων τους λόγους που αποχώρησε από τον Σύλλογο.

Αρχικά ανέφερε…

"Ήμουν 11 χρόνια στην Καρμιώτισσα, και είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Ανδρόνικο Ξιαρη που ήταν δίπλα μου όπως και τους Κυριάκο Ξιαρη, Χριστό Παπαδόπουλο και άλλους. Είχαμε  5 ανόδους ενώ στην Α’ Κατηγορία παίξαμε καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο Δεν θα φύγω πυροβολώντας και να πω γιατί πέσαμε κατηγορία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κίρζη τον πρόεδρο του Απόλλωνα. Επίσης στον Ανδρέα Καραπατάκη της ΑΕΚ, αλλά και την οικογένειά Λευκαριτη. Ευχαριστώ και όλους τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον Σάββα Κουμη και Παμπο Παπα."

Για τον λόγο που φεύγει…

"Ο κύριος λόγος που φεύγω είναι πως κάποιοι προσπάθησαν να μας ενοχοποιήσουν άδικα.  Κάποιοι έκαναν πάρτι με τους κόκκινους φακέλους και έφταιξε η Καρμιώτισσα και η ΑΕΖ. Δεν υπάρχουν κίνητρα για τις μικρές κατηγορίες. Ένα από τα παράπονα μου είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ υποσχέθηκε 20.000 ευρώ χορηγία σε εμάς και την Παρεκλησσιά όταν ήμασταν πρωταθλήτριες στη Β2 και δεχθήκαμε να ενοποιηθεί και πάλι η Β’ Κατηγορία."

Για τις φάσεις που αδικήθηκε η Καρμιώτισσα

"Θα σας δοθεί ένα usb με κάποιες φάσεις μιας και τώρα δεν μπορούν να με τιμωρήσουν. Τα παιχνίδια με ΑΕΖ, Ομόνοια και Άρη ήταν χαρακτηριστικά ότι αδικηθήκαμε. Με αυτούς τους βαθμούς θα ήμασταν στην πρώτη εξάδα. Αποχωρώ προσωρινά από το ποδόσφαιρο και θα επανέλθω σε 1-2 χρόνια"