«Η πιο σταθερή ομάδα θα πάρει την άνοδο»

Η Καρμιώτισσα υποδέχεται το Σάββατο(14/10) την Ομόνοια Αραδίππου στο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης αγωνιστικής στη Β΄ κατηγορία.

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου μιλάει στο kerkida.net για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, για τον στόχο της ανόδου, για τον ντέρμπι με την Αραδίππου και καλεί τον κόσμο της Καρμιώτισσας να τους στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο.

Για την βαθμολογική συγκομιδή της Καρμιώτισσας
«Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα  στο πρωτάθλημα φέτος. Πήραμε δύο νίκες τις δύο πρώτες αγωνιστικές και στο παιχνίδι με την Άσσια δεν είχαμε καλή παρουσία γενικά  σαν ομάδα και μείναμε στην ισοπαλία».

Για τους στόχους τους και για το που θα κριθεί η άνοδος
«Μοναδικός στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα η άνοδος. Όλες οι ομάδες της κατηγορίες είναι καλές και το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η ομάδα που θα είναι πιο σταθερή και δεν θα χάσει βαθμούς στα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια, τότε αυτή θα πάρει την άνοδο».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια Αραδίππου
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας. Η Αραδίππου είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς στοχεύουμε μόνο στη νίκη και στους τρεις βαθμούς».

Κάλεσμα στον κόσμο..
«Θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για την Καρμιώτισσα».