Βαττής: «Δεν γίνεται άλλες ομάδες να κάνουν έδρα τους τα Πολεμίδια»

Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Ηλίας Βαττής μίλησε στο kerkida.net για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη Β' κατηγορία, μας απαντάει στο αν υπάρχουν φαβορί για την άνοδο και εκφράζει ένα μικρό "παράπονο" προς τον κόσμο της ομάδας. 

Αναφέρεται στο περιστατικό που συνέβη με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον αντίπαλο συμπαίκτη του Μάρκο Μιχαήλ και σχολιάζει το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στο ΘΟΙ.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο άσος της Καρμιώτισσας: 

Πως βλέπεις την πορεία της ομάδας σου μέχρι τώρα, είστε ευχαριστημένοι;
«Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Από τη στιγμή που ο στόχος μας είναι η άνοδος και δεν είμαστε στην πρώτη θέση σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Χάσαμε βαθμούς από παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε και έτσι τώρα ο κάθε πόντος είναι σημαντικός».

Έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο θεωρείς; Υπάρχουν φαβορί;
«Ναι σίγουρα έχουν ξεχωρίσει κάποιες ομάδες και σίγουρα υπάρχουν φαβορί, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αυτός που θα είναι πιο συνεπής  και πιο σοβαρός θα πάρει την άνοδο».

Σε είδαμε να δίνεις τις πρώτες βοήθειες σε αντίπαλο συμπαίκτη σου στο παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ. Αντέδρασες άμεσα για να βοηθήσεις…
«Κατάλαβα ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά και έτρεξα να δω αν μπορούσα να κάνω κάτι. Το καλό είναι ότι ο Μάρκος είναι μια χαρά και αυτό έχει σημασία. Αλίμονο να μπορούσα να βοηθήσω και να μην το έκανα»

Υποδέχεστε το ΘΟΙ Λακατάμιας αυτήν την αγωνιστική…
«Μόνο νίκη! Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είπαμε όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά το «μόνο νίκη» δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Έχει να κάνει με εμάς αν θέλουμε να είμαστε του χρόνου στην Α’ κατηγορία. Άρα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους αν γίνεται».

Κάλεσμα στον κόσμο..
«Ο κόσμος πρέπει να έρθει να στηρίξει την ομάδα. Δεν γίνεται να έρχονται άλλες ομάδες και να κάνουν έδρα τους τα Πολεμίδια»