"Μένουμε με τις εντυπώσεις, θέλουμε τρίποντα"

Δηλώσεις στον Άστρα παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Ανδρόνικος Ξιαρής εκ μέρους της Καρμιώτισσας.

Αρχικά σημείωσε... "Ο πίνακας δείχνει ένα μεγάλο συνωστισμό από την 1η μέχρι την 9η θέση. Δεν έχω ξεγράψει την Αγία Νάπα αφού κάνοντας τρεις νίκες μπορει να βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις ενώ χάνοντας στις κάτω. Φέτος υπάρχει μεγάλη αναβάθμιση του πρωταθλήματος αφού πολλές ομάδες ενισχύθηκαν και ομάδες όπως ΑΣΙΛ, Ομόνοια Αρ. είναι στα ψηλά. Όσο αφορά εμάς στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όμως μένουμε με τις εντυπώσεις. Στα επόμενα θέλουμε συνεχίζοντας το καλό ποδόσφαιρο να πάρουμε και τα τρίποντα και την ώθηση που χρειαζόμαστε. Είμαστε μέσα στα πλαίσια όμως περιμέναμε περισσότερη συγκομιδή. Χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που δεν αναμέναμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις την μπάλα στα δίχτυα".

Για το ματς με τον Χαλκάνορα… “Δεν είναι εύκολο κάθε άλλο… Είναι παιχνίδια που κρύβουν παγίδες. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όντως έχουν δέκα ήττες όμως αυτό κατ’ ουδένα λόγο δεν μας εφησυχάζει. Πάμε στο Δάλι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη”.

Καταληκτικά ανέφερε… "Εύχομαι στις χιλιάδες Νικόλαους και Νικολέττες χρόνια πολλά. Καλές επιτυχίες στην Ευρώπη στις Κυπριακές ομάδες. Καλώ τους φίλους στις 8/12 στο χορο μας στο Anodos Live στις 9".