“Μαυροκόκκινος” ο Μπαγκούρα (δηλώσεις Παπά)

Σε όλα τα βρήκαν Μουσταφά Μπαγκούρα και Καρμιώτισσα, που υπόγραψαν τα συμβόλαια για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα των Πολεμιδιών πλέον ενισχύει σημαντικά την επίθεση της, δημιουργώντας ένα Αφρικανικό δίδυμο “φωτιά”, με Μπαγκούρα και Μασίνουα.

Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Καρμιώτισσας που έχει ήδη αποκτήσει τον Ρουμάνο μέσο, Marian Neagu, που ανήκε στον Οθέλλο Αθηένου. 

Όσο αφορά την μεταγραφή αλλά και την κλήρωση Κυπέλλου που φέρνει την Καρμιώτισσα αντιμέτωπη με την Ομόνοια, ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Παπάς δηλώνει στο www.kerkida.net:

“Είναι μια πολύ σημαντική ενίσχυση τόσο για την προσπάθεια που κάνουμε για άνοδο όσο και για την κλήρωση Κυπέλλου που μας φέρνει αντιμέτωπους με την Ομόνοια. Είναι ένας αντίπαλος που προτιμούσαμε λόγω του ονόματος του και του κόσμου του. Σίγουρα οι ελπίδες μας είναι μηδαμινές, όμως θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Η Καρμιώτισσα είναι ακόμα πιο ενισχυμένη και δυνατή με Μπαγκούρα και Νεάγκου που προσθέτουν μεγάλη αξία στο ήδη ποιοτικό μας ρόστερ. Οι αγώνες με την Ομόνοια είναι μια πρόκληση για μας και μια ευκαιρία για αναγνώριση και σεβασμό από όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο”.