Βοηθός ο Στυλιανού, επίσημα τέλος Μπανγκούρα

Μετά από εισήγησή του Λιάσου Λουκά, καθήκοντα βοηθού προπονητή στην Καρμιώτισσα αναλαμβάνει από σήμερα ο Νίκος Στυλιανού, που μέχρι πρόσφατά ήταν στην ομάδα U17 των "μαυροκόκκινων".

Όπως δήλωσε ο κ. Λουκά : “Επέλεξα τον Νίκο Στυλιανού γιατί ξέρω την καλή δουλειά που έκανε στους U17. Είναι σοβαρός, δουλευταράς και του έχω εμπιστοσύνη.”

Όσο αφορά την αγωνιστική δράση ο Κύπριος τεχνικός μας δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΖ για τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν απογοητευόμαστε γιατί αυτές οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τώρα πάμε στην Παρεκκλησιά για τη νίκη που είναι μονόδρομος. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στα ματς που απομένουν.” 

Παράλληλα, ο Μουσταφά Μπανγκούρα μετά από δίκη του επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό, η οποία και έγινε σεβαστή από την διοίκηση της Καρμιώτισσας, είναι παρελθόν και επισήμως από τους “μαυροκόκκινους”.

Ο Αφρικανός επιθετικός θα συνεχίσει μέχρι και το τέλος της σεζόν τα δοκιμαστικά στην Βίσλα Κρακοβίας. Απ’ εκεί και πέρα αν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο στους Πολωνούς.