“Καλό κλίμα παρά τις ήττες”

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες του Ν&Σ Ερήμης τον έχουν φέρει σε μια "ύπουλη" βαθμολογική θέση και για να ξεφύγει από οποιεσδήποτε περιπέτειες θέλει τη νίκη απέναντι στην Παρεκκλησιά το Σάββατο.

Η ιστοσελίδα μας kerkida.net επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Πέτρο Μηνά όπου μας μίλησε για την πορεία της ομάδας…

Για τα τελευταία αποτελέσματα..

“Πιστεύω πως ανεξάρτητα από τις ήττες που δεχθήκαμε είμαστε σε καλό δρόμο. Μετά από τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ ήμασταν σε ένα μεταβατικό στάδιο. Διορθώσαμε πολλά προβλήματα που είχαμε στον αμυντικό τομέα, κι αυτό φαίνεται από τα χαμηλά σκορ. Σίγουρα όταν διορθώνεις την άμυνα στο ποδόσφαιρό δεν μπορείς να διατηρείς και την επίθεση στην παραγωγή που είχες πριν. Γενικά όμως βλέπω την ομάδα να είναι πιο καλή, πιο ομαδική και πιο δυνατή. Στις τελευταίες ήττες ήμασταν τουλάχιστον ισάξιοι των αντιπάλων και από καθαρές συγκυρίες χάσαμε. Για παράδειγμα στον αγώνα με τον Διγενή, που πετύχαμε την τελευταία μας νίκη ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε.”

Για τις μεταγραφές που έγιναν…

“Έφυγαν 7 ποδοσφαιριστές και ήρθαν 5 έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στο ρόστερ. Ειδικά η μεταγραφή στη θέση του τερματοφύλακα ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού ο Μαρτσικόφκσι τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές. Ο Στέντσεκ που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει αποδείχθηκε πολύ καλός και πλέον έχουμε καλό ανταγωνισμό σε αυτή την θέση.”

Οι σημαντικότερες προσθήκες είναι σίγουρα Φώκλας και Φοινίρης αφού θέλουμε να κτίσουμε πάνω σε αυτούς τώρα αλλά και στο μέλλον. Παράλληλα οι δύο νεαροί ξένοι που αποκτήθηκαν έχουν κάνει στα δύο τελευταία παιχνίδια την εμφάνιση τους. Ο 20χρονος Ολλανδος Μπάνκ που ξεκίνησε βασικός με την Καρμιώτισσα αλλά και ο 19χρονος Ogugua που μπήκε για έντεκα λεπτά στο τέλος. Μας δίνουν και οι δύο σημαντικές βοήθειες μεσο-επιθετικά.”

Για το παιχνίδι με την Παρεκκλησιά…

“Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που δίνουμε αφού με νίκη μπορούμε να ανασάνουμε αλλά ταυτόχρονα να δούμε και πιο ψηλά, για την έκτη θέση. Αντίθετα με ήττα μπαίνουμε σε περιπέτειες γιατί η απόσταση μας από την επικίνδυνη ζώνη πάει στο -5. Το παιχνίδι θα γίνει στο Ζακάκι που δεν είναι η φυσική μας έδρα, όμως αδιαπραγμάτευτός στόχος είναι η νίκη. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Φώκλας και η ομάδα είναι πάνοπλη για να πάρει το τρίποντο. Παρά τις τρεις τελευταίες ήττες στην ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία λόγω των καλών εμφανίσεων και είμαστε αισιόδοξοι.”