Πήρε Χριστοφίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, kerkida.net, σε μια σπουδαία κίνηση ενίσχυσης της οπισθοφυλακής του προχώρησε ο Ολυμπιακός, αφού τα βρήκε σε όλα με τον Ανδρέα Χριστοφίδη, που αγωνιζόταν πέρσι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος στόπερ που αγωνίζεται και ως δεξί μπακ είχε την περασμένη σεζόν 3 συμμετοχές με τους “γαλαζοκίτρινους” και 2 με την ομάδα Νέων, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Τη σεζόν 2013-14 αγωνιζόταν ως δανεικός στην Αλκή Λάρνακας έχοντας μία γεμάτη σεζόν με 20 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και 5 στο Κύπελλο, οδηγώντας τους “κυανέρυθρους” μέχρι τα προημιτελικά.

Ο 22χρονος αμυντικός αποτέλεσε αυτό το καλοκαίρι “μήλον της Έριδος” για πολλές ομάδες της Α’ Κατηγορίας, και το γεγονός πως η ομάδα του Γκόραν Πετκόφκσι τον έχει εντάξει στο δυναμικό της, λέει πολλά για τη δυναμική που αποκτούν οι μαυροπράσινοι τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει στο στοχαστρό του κι άλλους Κύπριους αφού κύριο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι να στελεχώσει το ρόστερ με ντόπιους ποδοσφαιριστές που συνδυάζουν ταλέντο κι εμπειρία ενω παράλληλα θα πλαισιώνονται από ποιοτικούς ξένους. 

Ήδη έχουν συμφωνήσει με αρκετούς παίκτες, όπως είναι μεταξύ άλλων οι Μασίνουα, Τσιντί, Γιώργος Λοΐζου, Κανέτης, Παχίπης.

Συμφωνίες που αναμένεται να ενεργοποιηθούν σύντομα αφού στην Λευκωσιάτικη ομάδα δηλώνουν αισιόδοξοι πως δεν αργεί η μέρα που θα απεμπλακούν μία και καλή από το εμπάργκο των μετεγγραφών.