“Γκόραν είσαι ένας από εμάς”

Μέσω της επίσημης σελίδας τους, οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού Λευκωσίας, “Παν. Συ. Φι Τακτακαλάς 1931”, ευχαριστούν τον Γκόραν Πετκόφσκι για την προσφορά του στους “μαυροπρασίνους” εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση τους με την απόφαση της διοίκησης να τον αποδεσμεύσει, προσλαμβάνοντας στη θέση του τον Χρυσή Μιχαήλ.

Αναλυτικά:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γκόραν Πετκόφσκι που πέρσι σε μια αξέχαστη σεζόν κατάφερε μέσα από τεράστια προβλήματα να κρατήσει την ιδέα μας ζωντανή με την μαεστρική καθοδήγηση των νεαρών μας ταλέντων. Όσοι ήταν πέρσι στην Ορόκλινη και είδαν τον μέχρι πρότινος προπονητή μας να κλαίει από συγκίνηση για το περσινό κατόρθωμα δεν μπορούν παρά να τον εκτιμούν και να τον σέβονται.
Με όλα αυτά, είναι εμφανές ότι αν γινόταν γκάλοπ σήμερα μεταξύ των οπαδών μας 9 στους 10 θα ήθελαν παραμονή του Σέρβου Προπονητή ενώ το ίδιο ποσοστό θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη συνεργασία με τον Χρύση Μιχαήλ (και πολύ περισσότερο με τον Βοηθό Προπονητή του...)
Δυστυχώς ή ευτυχώς η Διοίκηση αυτό αποφάσισε (ΟΧΙ ομόφωνα όπως γράφει στην επίσημη της ανακοίνωση αλλά με πολλές αντιδράσεις) και όσο κι αν κάποιοι προτιμούν την εύκολη οδό της κριτικής και της αντιπολίτευσης να γνωρίζουν ότι όσο σημαντική ήταν η περσινή χρονιά για την επιβίωση άλλο τόσο είναι και η φετινή.
Σημαντικότατη χρονιά, αξίας μισού και πλέον εκατομμυρίου (βλέπε τηλεοπτικά και έσοδα από χορηγούς), αλλά και διατήρησης της 84χρονης ιστορίας του ένδοξου μας σωματείου. Αν χαθεί φέτος η άνοδος για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δύσκολα θα βρεθεί επόμενη μέρα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ούτε μάνατζερ, ούτε στημένοι αγώνες, ούτε καραβάνια ξένων παικτών είναι πάνω από την μαυροπράσινη ιδέα του Τακτακαλά. Κι αν είναι ποτέ γραφτό το σωματείο μας να κλείσει, θα κλείσει από εμάς τους ίδιους, κανέναν άλλο.
Υ.Γ 1: Η κριτική, οι αντίθετες απόψεις και οι ΠΡΑΞΕΙΣ πρέπει να γίνονται και στον σωστό χρόνο. Γι’ αυτό εξάλλου γίνονται και οι Έκτακτες Γενικές (και κάποτε εκλογικές) Συνελέυσεις.
Υ.Γ 2: Μεγάλε Γκόραν είσαι ένας από εμάς πλέον. Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις σύντομα ομάδα και τουλάχιστον από τον απλό κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος”.