Το Match Report με Παρεκκλήσια

Μέσω της επίσημης σελίδας του ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αναφέρεται με ρεπορτάζ στη νίκη που πέτυχε με 3-1 επί της Παρεκκλήσιας.

Αναλυτικά:

"Άλλη μια νίκη, την έκτη συνεχόμενη τον δεύτερο γύρο, πέτυχε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας σήμερα το απόγευμα απέναντι στην Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς στο Μακάριο Στάδιο με 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας. Η κατοχή της μπάλας και η καλή κυκλοφορία στο μισό του γηπέδου του αντιπάλου, καρποφόρησε στο 18 μετά από τέρμα του Μγκούνι με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς καμιά απειλή για την ομάδα μας με τον Ολυμπιακό να διατηρεί την κατοχή, να κυκλοφορεί την μπάλα μπροστά από την περιοχή της αντίπαλης ομάδας, αλλά να δυσκολεύεται στην τελική προσπάθεια μπροστά στη διπλή ζώνη άμυνας της Παρεκκλησιάς.

Με την έναρξη της επανάληψης, η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη επίσκεψη της στην περιοχή της ομάδας μας, μετά από στημένη φάση. Στη συνέχεια η επικυριαρχία της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο ήταν ολοκληρωτική. Το 2-1 δεν άργησε να έρθει, στο 63, μετά από ωραίο σουτ του Μγκούνι μέσα από την μικρή μας περιοχή. Είχαν προηγηθεί άλλες 3 τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες. Το τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού κύλησε με παιχνίδι κέντρου, με την αντίπαλη ομάδα να κερδίζει τον χώρο του κέντρου και να δημιουργεί προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Την λύση έδωσε ο Μγκούνι στο 89 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα με πολύ ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από σέντρα του Σαμάρα.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους οπαδούς της ομάδας μας να χειροκροτούν θερμά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τον Χρύση για την μεγάλη τους προσπάθεια και την δύσκολη νίκη, η οποία διατηρεί την ομάδα μας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Καρμιώτισσα.

Εντεκάδα: Salva, Σαμάρας, Παπαστεριανός, Χριστοφίδης, Γαβριηλίδης, Πολυκάρπου, Suarez, Παχίπης (85 Σεραφείμ), Mguni (90 Ιωαννίδης), Martos (90 Αρετάς), Mashinya

* Απαραβίαστη κράτησε την εστία του ο Salva για 415 λεπτά (από το 82 του ματς με την Καρμιώτισσα), δέχτηκε σήμερα μόλις το δεύτερο του τέρμα σε έξι παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

* Συνεχίζεται η εκπληκτική πορεία του δεύτερου γύρου με έξι σερί νίκες και τέρματα 16 υπέρ και μόλις 2 κατά.

* Θερμό χειροκρότημα για τον Μγκουνι ο οποίος με το σημερινό του χατ-ρικ έφτασε τα έξι τέρματα σε μόλις τρία ενενηντάλεπτα.

* Επόμενος αγώνας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στην Βορόκλινη κόντρα στον Διγενή στις 15.00".