“Κάθε Σάββατο… ραντεβού με την Ιστορία μας”

Mέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος Κώστας Σεραφείμ στέλνει το μήνυμά του ενόψει του αγώνα με τον Διγενή Ορόκλινης.

Αναλυτικά:

“Ξεπεράσαμε και το εμπόδιο της Παρεκκλησιάς και αντιμετωπίζουμε το Σάββατο εκτός έδρας τον ουραγό Διγενή Ορόκλινης σε ένα φαινομενικά εύκολο παιγνίδι, το οποίο όμως, δεν παύει να είναι για μας ένας ακόμη τελικός, στην πορεία μας για την άνοδο και γιατί όχι για την πρώτη θέση. Ισχύει και γι’ αυτό το παιγνίδι ότι είπαμε και για τα υπόλοιπα δήθεν εύκολα. Το ζήσαμε αυτό και το περασμένο Σάββατο, όταν εκεί που είχαμε την ολοκληρωτική υπεροχή μια στιγμή αδράνειας μας έφερε στα μέσα του β ημιχρόνου να αγωνιζόμαστε να το κερδίσουμε και να ησυχάζουμε λίγα λεπτά πριν το τέλος. Σε αυτά τα παιγνίδια όσο πιο αδύνατος είναι ο αντίπαλος τόσο μεγαλύτερη έκπληξη μπορεί να σημειωθεί.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Από το παιγνίδι του Σαββάτου κρατάμε ως θετικό την θερμή στήριξή σας στην ομάδα μας που τη βοήθησε να αντιδράσει γρήγορα όταν δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης. Στην τελική ευθεία βάλαμε ως στόχο και το πετύχαμε να συμπεριφερόμαστε ως ομάδα Α Κατηγορίας. Η ομάδα μας γίνεται αποδέκτης αυτής της στήριξης και το δείχνει στην πράξη, στο παιγνίδι της μέσα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο που όλα τα εξαρτήματα της μηχανής του δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Γίναμε μια οικογένεια και έτσι πρέπει να μείνουμε. Έτσι πρέπει να προχωρήσουμε, μέχρι το τέλος. Κάθε εβδομάδα, αυτό το φαινόμενο πρέπει να γίνεται πιο έντονο μέχρι την κατάκτηση του στόχου μας.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Το σκηνικό στο βαθμολογικό πίνακα παραμένει αναλλοίωτο, με ισορροπίες τρόμου. Όλοι μαζί πρέπει να σηκώσουμε αυτό το βάρος και την ευθύνη. Ας μοιραστούμε το ελάχιστο που μας αναλογεί και ας γράψουμε από την κερκίδα τη δική μας χρυσή σελίδα στην επερχόμενη επιτυχία της επιστροφής στην Α Κατηγορία. Πλέον δεν υπάρχουν παιγνίδια εκτός έδρας. Είναι στο χέρι μας να τα μετατρέψουμε σε παιγνίδια έδρας, κάτι που αποδείξαμε ότι μπορούμε να πράξουμε.
Στο παιγνίδι με το Διγενή Ορόκλινης δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο, εκτός από τη νίκη σε αυτό τον αγώνα. Μετά υπάρχει ο χρόνος να σκεφτούμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τον επόμενο και τον επόμενο τελικό, μέχρι το τέλος με τον ίδιο στόχο. Χωρίς διακοπή.
Σε κάθε παιγνίδι από εδώ και μπρος δεν δίνουμε απλώς ραντεβού στο γήπεδο. Δίνουμε ραντεβού με την ένδοξη Ιστορία μας, την οποία η μοίρα μας έταξε να υπερασπιστούμε και να τη διαφυλάξουμε.

ΥΓ: Θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στο δείπνο του Ολυμπιακού το περασμένο Σάββατο και δημιουργήσαμε εκείνη τη ζεστή ατμόσφαιρα και αποδεικνύοντας στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ότι βρισκόμαστε δίπλα τους”.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος