"Περηφάνια για τις ακαδημίες"

Μέσω ανακοινώσης που εξέδωσε το Δ.Σ του Ολυμπιακού Λευκωσίας, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της, για τις επιτυχίες τους στο διεθνές τουρνουά Πασχαλινού Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας.

“Το ΔΣ του Ολυμπιακού, επιθυμεί να συγχαρεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων 2000, 2001 και 2002 του σωματείου μας για τις επιτυχίες που σημείωσαν στο διεθνές τουρνουά Πασχαλινού Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, το μεγαλύτερο στην Κύπρο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι τις 27 Απριλίου. 

Συγκεκριμένα η ομάδα 2002 του Ολυμπιακού Λευκωσίας κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά, κερδίζοντας στον τελικό την Ομόνοια Λευκωσίας με 2-1. Η ομάδα των 2001 δεν κατάφερε να κερδίσει στον τελικό το ΑΠΟΕΛ από το οποίο ηττήθηκε με 2-0, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Η ομάδα των 2000 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την FC Πάφος με σκορ 2-0.

Η διοίκηση επιθυμεί επίσης να συγχαρεί τους προπονητές των ομάδων μας κύριους Κυριάκο Κυριαζή (2002), Νίκο Μαγνήτη (2001) και Κυριάκο Χαιλή (2000) καθώς και τον κ. Γιώργο Ιωάννου που συνόδευσε τις αποστολές για την εξαιρετική δουλειά που επιτέλεσαν κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Λευκωσίας νιώθει περήφανος για τις ακαδημίες του σωματείου και τους νεαρούς του αθλητές οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού, αναδεικνύοντας μέσα από τις επιδόσεις τους την μεγάλη ιδέα του Ολυμπιακού Λευκωσίας”.