"Κάποια άλλα Σωματεία κάνουν πάρτι με ύποπτους αγώνες"

Μέσω της επίσημης σελίδας τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Λευκωσίας (Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931) αναφέρονται στην πολύκροτή υπόθεση που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα, με τις δηλώσεις Μπονιφάτσιο για στημένο αγώνα το 2011…

“Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε γνωστή εφημερίδα της Κύπρου να ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την ταχινόπιττα με φερόμενο στημένο αγώνα της ομάδας που διεξήχθη τον Δεκέμβριο του 2011! Δυστυχώς ναι, αυτά που γράφεται έγιναν και ντροπιάζουν το σωματείο μας, την ιστορία του αλλά και εμάς τους ίδιους.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που πλήρωσε με πολύ μεγάλο κόστος την εμπλοκή της σ’ αυτά τα περίεργα παιχνίδια στην Α’ κατηγορία. Είναι το μοναδικό ίσως σωματείο του οποίου η μεγάλη μάζα των οπαδών του το εγκατέλειψε, απογοητευμένη από αυτά τα ντροπιαστικά φαινόμενα και ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα του 2013 και την διαβάθμιση του στην Β’ Κατηγορία.

Τα τελευταία 3 χρόνια είναι με τεράστιες προσπάθειες που το σωματείο μας παρέμεινε εν ζωή και να είστε σίγουροι ότι αν ήταν οποιοδήποτε άλλο σωματείο σ' αυτή την θέση, τώρα που μιλάμε θα ήταν ήδη κλειστό αν δεν σήμαινε τόσα πολλά για κάποιους. Την ίδια ώρα, κάποια άλλα σωματεία στην Α’ Κατηγορία συνεχίζουν κατ' επανάληψη να κάνουν πάρτι με ύποπτους αγώνες, με στοιχήματα και όλα τα συναφή χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.

Δεν μπορείτε κύριοι δημοσιογράφοι να κλείνετε τα μάτια και να κάνετε τις πάπιες σε δεκάδες ύποπτα παιχνίδια και δεκάδες κόκκινους φακέλους άλλων ομάδων που ακολούθησαν, τους οποίους όλοι βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας. Δεν είναι ανάγκη να πάτε πολύ μακριά, ούτε να ψάχνετε σε πορτογαλικά δημοσιεύματα για να βρείτε δεκάδες άλλα παραδείγματα...

ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ”.