Γεωργαράς ο νέος τεχνικός διευθυντής

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιάννη Γεωργαρά στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Σωματείου.

Αναλυτικά:

Ο κ.Γεωργαράς είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή, πρωταθλητής Β΄Εθνικής κατηγορίας με τον Διαγόρα και ο οποίος αγωνίστηκε επιπλέον σε ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως ο Απόλλων Αθηνών, το Αιγάλεω, ο Εθνικός Αστέρας και η Καισαριανή.

Επιπρόσθετα ο κ. Γεωργαράς, διετέλεσε και προπονητής σε ποδοσφαιρικές ομάδες όπου σε μια από αυτές, τον Απόλλων Αθηνών, κατόρθωσε να ανεβάσει ως πρωταθλητής την ομάδα στην Α’ Εθνική. Σε μεταγενέστερο στάδιο της καριέρας του υπήρξε scouter και σε ομάδες Α΄ Εθνικής όπως τα Γιάννινα.  Η ικανότητα του να ομιλεί άπταιστα Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά αποτελεί ένα επιπλέον προσόν του ιδίου το οποίο περαιτέρω διευκολύνει και βοηθεί την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Ο κ.Γεωργαράς αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Προέδρου του ΔΣ του Σωματείου μας, κ. Αντρέα Αριστοδήμου και θα αναλάβει πλήρως όλα τα καθήκοντα οργανωτικής και τεχνικής φύσεως που αφορούν την Α’ ομάδα καθώς και των λοιπών ποδοσφαιρικών υποδομών του Σωματείου. Πρωταρχικός στόχος του κ.Γεωργαρά είναι η δημιουργία και εφαρμογή μιας αρμονικής και επαγγελματικής σχέσης συνεργασίας μεταξύ του ιδίου και της τεχνικής ηγεσίας της Α΄ ομάδας η οποία θα αποτελέσει αρωγό για την άνοδο της και πάλι στην Α’ κατηγορία. Παράλληλα θα οργανώσει και θα καταρτίσει τις Ακαδημίες με το ικανότερα δυνατόν προπονητικό επιτελείο, ώστε να υπάρξει συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας εύχονται καλή αρχή και κάθε επιτυχία στον κ. Γεωργαρά και τον βεβαιώνουν ότι θα τον στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο προς αποτελεσματική και επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων του.

Γραφείο Τύπου

Ολυμπιακός Λευκωσίας