"Ο Ολυμπιακός οφείλει στους ποδοσφαιριστές του ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΙΣΘΟΥ"

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Μάριος Μαυρίκιος, σχολιάζει μέσα από την προσωπική του σελίδα την ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, ότι οι παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν...

Η ανάρτησή του

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ/ΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΠ: ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Αύριο η ομάδα μας αγωνίζεται το πρώτο της παιγνίδι στην έδρα της με ένα ακόμα δύσκολο αντίπαλο και διεκδικητή ανόδου.  Αγωνιστήκαμε τα δύο πρώτα παιγνίδια εκτός έδρας (με ομάδες που στοχεύουν την άνοδο στην Α κατηγορία (Ε.Ν.Π. & ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ . Η ομάδα άρχισε τις υποχρεώσεις της τον μήνα Αύγουστο. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ένιωσε την ανάγκη σήμερα 30/9/16 να εκδώσει ανακοίνωση ότι  < Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν >.

ΣΗΜΕΡΑ ο Ολυμπιακός Λευκωσίας οφείλει στους ποδοσφαιριστές του ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΙΣΘΟΥ. Έχω πληροφορηθεί επίσης ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί μέρος του ενός ΜΗΝΟΣ οφειλόμενου μισθού τους.

Και ερωτώ όχι τον ΠΑΣΠ (δεν χρειάζομαι καμία φτηνή δικαιολογία από αυτούς πλέον) 1) ποιος ο λόγος της ανακοίνωσης? 2) Ο ΠΑΣΠ ανακοινώνει συχνά για τα οικονομικά προβλήματα των άλλων ομάδων? 3) Όλες οι ομάδες της Α & Β κατηγορίας δεν χρωστούν περισσότερο από ένα μήνα?

Γιατί κύριοι του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣΠ κάνετε αυτή την ζημία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ πριν τον σημαντικό αυριανό αγώνα με τον Οθέλλο Αθηαίνου?

Και επαναλαμβάνω δεν θέλω την απάντηση σας. Εγώ απευθύνομαι στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΜΕΛΗ & ΦΙΛΟΥΣ για προβληματισμό.  

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ".