"Να ανέβω στην Α΄με τον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έφθασε σε ακόμα μία νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στο ΘΟΪ και αύριο φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο υποδεχόμενος την ΠΑΕΕΚ.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Έλντερ Κάστρο μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net...

Για την τελευταία νίκη και το γκολ του...

"Πριν το ματς ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που πήραν κέρδος κόντρα στην Πάφο και το Παραλίμνι. Όμως το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όσο αφορά το γκολ είναι ακόμα ένα στο σακούλι, και έχει αξία μόνο γιατί έδωσε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς".

Για την καλύτερη του στιγμή μέχρι τώρα και τον προσωπικό στόχο του...

"Ήταν το γκολ κόντρα στον Οθέλλο, γιατί χάναμε 0-1 και ισοφάρισα. Δύο λεπτά αργότερα κάναμε το 2-1 και φθάσαμε σε μια σπουδαία ανατροπή. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα αυτό που καταφέραμε. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να ανέβω στην Α΄Κατηγορία με τον Ολυμπιακό".

Για τις δυνατότητες της ομάδας, τα θετικά της και αυτό που πρέπει να βελτιώσουν...

"Πιστεύω πως έχουμε πολλές δυνατότητες, έχουμε ομάδα ικανή για την άνοδο. Μου αρέσει που σε αυτή την ομάδα υπάρχει θετική διάθεση στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να παίζουμε πιο απλά. Να μην κάνουμε δηλαδή τα εύκολα... δύσκολα"

Για το επόμενο ματς...

"Δεν ξέρω πολλά για την ΠΑΕΕΚ όμως ρώτησα και έμαθα πως είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό το έδειξαν και κόντρα στο Παραλίμινι κάνοντας πολλές ευκαιρίες. Ήταν άτυχοι που δεν κέρδισαν για αυτό και δεν επαναπαυόμαστε. Δεν κοιτάζουμε καθόλου τη βαθμολογική τους θέση γιατί δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα τους. Αν το δούμε έτσι θα βρεθούμε προ εκπλήξεως".

Για τον κόσμο της ομάδας..

"Είναι εκπληκτικοί! Στη Λακατάμια τους νιώσαμε για άλλη μια φορά κοντά μας και έπαιξαν το δικό τους ρόλο στη νίκη. Από ότι είδα ήταν ακόμα περισσότεροι την περασμένη σεζόν και τους θέλουμε και φέτος έτσι κοντά μας. Με αυτούς στο πλευρό μας μπορούμε να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο".