To REPORT της νέας νίκης

Ο Ολυμπιακός με Match Report στην επίσημη σελίδα του αναφέρεται στο σπουδαίο "διπλό" επί του Οθέλλου με 3-1.

Αναλυτικά:

"Τεράστιας σημασίας νίκη για την ομάδα μας με 1-3 στην Αθηαίνου απέναντι στον τοπικό Οθέλλο.

Το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν εναλλασόμενη υπεροχή. Ο Ολυμπιακός έλεγξε τον αγώνα στο διάστημα 10-25 και από το 35 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χρονικοί περίοδοι κατά τις οποίες κρατούσε την μπάλα και δημιουργούσε συνεχώς προϋποθέσεις για επίτευξη τέρματος. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 36 μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Παχίπη, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 40 μετά από παράβαση (χέρι) στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας. Είχε προηγηθεί πολύ ωραία ενέργεια του Miguelito στην μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας. Το πέναλτι μετέτρεψε σε τέρμα ο Helder Castro.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με την ομάδα μας να δημιουργεί συνεχώς προϋποθέσεις για επίτευξη τρίτου τέρματος, κάτι που επιτεύχθηκε στο 58 μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, στην οποία συνεργάστηκαν οι Παχίπης, Miguelito και Tores, με τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Helder Castro. Στο 68 ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών υπερ του Οθέλλου, με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να μειώσει σε 1-3. Η φάση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθότι ο επόπτης είχε υποδείξει κόρνερ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα, η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αντιθέτως κράτησε μπάλα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις και για τρίτο τέρμα.

Ενδεκάδα: Hidi, Τσιακλής, Σωτηρίου, Παπαστεριανός, Σαμάρας, Πολυκάρπου, Castro, Παχίπης (65 Αντωνίου), Miguelito, Πεχλιβάνης (75 Καπαρτής), Torres (88 Ασσιώτης).
* Γύρω στους 300 οι οπαδοί της ομάδας μας σήμερα στην Αθηαίνου, με πολύ έντονη παρουσία όλο το 90λεπτο.
* Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Σωτηρίου (πρώτη), ο Hidi (τριτη) και ο Παπαστεριανός (έκτη), ο οποίος θα απουσιάσει στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.
* Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη 18/01 για το κύπελο με αντίπαλο τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό Άσσιας στο Μακάρειο στις 5.00 μμ στον επαναληπτικό του 2-0"