"Όλα εξαρτώνται από τα πόδια μας"

Ο Χρύσης Μιχαήλ μίλησε στην Cytavision μετά την πρόκριση της ομάδας του στους "8" του κυπέλλου...

Αν ικανοποιήθηκε απ' την εμφάνιση: "Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και προκριθήκαμε αλλά το σημαντικό μέσα απ' αυτά τα παιχνίδια είναι ότι παίρνουν ευκαιρίες κάποιοι νεαροί ώστε να δούμε στο μέλλον ποιοί μπορεί να βοηθήσουν την ομάδα".

Για το ότι έδινε συνεχώς οδηγίες: "Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και οφείλουν να βγάζουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό τους εαυτό, πρώτα για το δικό τους καλό. Δεν θέλω να ξεχωρίζω παιχνίδια όμως το σημερινό ήταν ευκαιρία να πάρουν λεπτά κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά στα πόδια".

Αν υπάρχουν ταλέντα που μπορούν να προχωρήσουν: "Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές που χρειάζονται δουλειά, η οποία θα έρθει μέσα από τις προπονήσεις, τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα που μπορεί και πρέπει να φέρει ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι ότι και οι ξένοι της ομάδας βοηθούν πολύ, τους έχουμε όλους ανάγκη. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα όμως η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει και θεωρώ ότι στο τέλος της χρονιάς, ο στόχος της πρώτης κατηγορίας θα μας χαμογελάσει".

Για τον στόχο της ανόδου: "Όλα εξαρτώνται από τα πόδια μας. Είμαστε στην τρίτη θέση. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια γιατί όλες οι ομάδες έχουν στόχους".

Το ρεπορτάζ είναι προσφορά της Bet on Alfa