«Να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα στους στόχους του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Ξεπέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Εθνικού Άσσιας την προηγούμενη αγωνιστική, σήμερα αντιμετωπίζει τη Δόξα για το θεσμό του κυπέλλου και προετοιμάζεται και για το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΛΚΗ .

Ο Ευγένιος Αντωνίου μιλάει στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού που στοχεύει στην άνοδο, για το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΛΚΗ αλλά σχολιάζει και το σημερινό αγώνα της ομάδα του απέναντι στη Δόξα, στα πλαίσια του κυπέλλου. 

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία καλή ομάδα η οποία έδειξε και με τα αποτελέσματα της τα τελευταία ότι είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα. Ευτυχώς ευτυχίσαμε να βάλουμε δύο γρήγορα γκολ όπου μας βοήθησε αυτό για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ στην αρχή, όμως τα καταφέραμε και όλα πήγαν καλά».

Για την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για την άνοδο

«Έχουμε πέντε τελικούς μπροστά μας, τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να υλοποιήσαμε τους στόχους μας».

Για τον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα στο πλευρό τους

«Ο κόσμος πραγματικά είναι συγκλονιστικός και ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να καταφέρουμε να τους δώσουμε αυτήν την χαρά που τόσο πολύ θέλουν και περιμένουν. Και τους ζητούμε να παραμείνουν δίπλα μας σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια έτσι ώστε να μας βοηθήσουν να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΛΚΗ

«Όπως είπα και πριν κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός, έτσι και το παιχνίδι με την ΑΛΚΗ. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ΑΛΚΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια για την άνοδο τους και λογικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς». 

Για το σημερινό παιχνίδι του κυπέλλου απέναντι στη Δόξα

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πάμε να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το σημερινό παιχνίδι».