Άρχισε ο προγραμματισμός, σε ταξίδια ο Χρύσης!

Εδώ και κάποιες εβδομάδες τελείωσε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και πολλές ομάδες άρχισαν τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις τρεις ομάδες που πήρε το εισιτήριο της ανόδου και από του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι στην Α’ κατηγορία. Στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Χρύσης Μιχαήλ, μετά και την επιτυχημένη χρονιά που είχε ο Ολυμπιακός. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τέλος του Απρίλη, όπου και αρκετοί ξένοι παίκτες έχουμε μείνει για να προπονούνται για να κρατηθούν σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να αποχωρήσουν. 

Όσον αφορά τα θέματα του προγραμματισμού για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι στο ψάξιμο και άρχισε ήδη τα ταξίδια θέλοντας να δει παίκτες που τον ενδιαφέρουν. Πρώτος σταθμός ήταν η Θεσσαλονίκη, όπου εκεί παρακολούθησε τρία παιχνίδια. Θα ακολουθήσουν και κάποια άλλα ταξίδια μετά το Πάσχα στο εξωτερικό.

Να σημειώσουμε ότι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχουν και κάποιοι παίκτες που δοκιμάζονται για τη νέα χρονιά και αν κάποιος ικανοποιήσει την προπονητική ομάδα, τότε θα αποκτηθεί.