Απόλυτη επιτυχία στο πάρτι

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Η διοίκηση του Σωματείου εξέδωσε δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρεται στην εκδήλωση και παράλληλα καλεί τους φιλάθλους του να στηρίξουν έμπρακτα την φετινή προσπάθεια των νεαρών "μαυροπρασίνων" με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Δευτέρα, στο Εστιατόριο Sabai το xριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ολυμπιακού. Στο πάρτι, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, παρευρέθηκαν γύρω στα 200 μέλη και φίλοι της ομάδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά.

Στο πάρτι παρευρέθηκαν επίσης ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και το τεχνικό επιτελείο, με τον κόσμο να τους αγκαλιάζει πολύ ζεστά και να τους επικροτεί για την αξιόλογη πορεία τους στο πρωτάθλημα. Στην εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκε επίσης ο κ. Γιώργος Χατζησάββας για την πολυετή προσφορά του στον Ολυμπιακό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιττας της ομάδας, αλλά και κληρώσεις αθλητικού υλικού με υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα

Στο μεταξύ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία της ομάδας για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις (αγώνας κυπέλου με Αποέλ στις 28/01 και αγώνας πρωταθλήματος με ΕΝΠ στις 31/01 στο Μακάρειο στάδιο). Οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους Ολυμπιακού συνεχίζουν να κλέβουν τις εντυπώσεις με την αγωνιστική τους εικόνα, η οποία χαρακτηρίζεται με δύο λέξεις ποιοτική και μαχητική. Παρά την αφαίρεση 9 βαθμών μέχρι στιγμής για εξωαγωνιστικούς λόγους, οι μικροί ήρωες του Ολυμπιακού δεν τα βάζουν κάτω και φαίνεται να πιστεύουν στην σωτηρία της ομάδας και στην διατήρησή της στην δεύτερη κατηγορία.

Η εικόνα τους στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Παρεκκλησιά ήταν απλώς συγκλονιστική, αναγκάζοντας τους φίλους της ομάδας οι οποίοι ταξίδεψαν στην Λεμεσό για τον αγώνα σε παρατεταμένο standing ovation μετά το τέλος του αγώνα. Η ομάδα παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν από το 75 λεπτό με 10 ποδοσφαιριστές δεν κινδύνευσε σχεδόν σε κανένα στάδιο του παιχνιδιού. Αντιθέτως είχε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι ενωρίτερα, με κορυφαίες το δοκάρι του Αμίν στο 65, αλλά και το ακυρωθέν ως οφσάιτ τέρμα του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 55.

Έκκληση της διοίκησης

Επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση είναι ο αγώνας με την ΕΝΠ το Σάββατο 31/01, στον οποίο οι παίχτες του Ολυμπιακού αναμένεται να κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια. Το σκορ του πρώτου γύρου και το εκτός έδρας 1-1 υποδηλώνει τις ικανότητες της φετινής ομάδας, αλλά και την δυνατότητα της να “κτυπήσει” τον αγώνα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού απευθύνει έκκληση στους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των νεαρών του Ολυμπιακού έμπρακτά με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Οι μικροί ήρωες του Ολυμπιακού δέχονται μόνο συγχαρητήρια στον φετινό μαραθώνιο όπου έχουν αγωνιστεί. Η φετινή ομάδα αποπνέει ελπίδα και προοπτική, και ο κόσμος καλείται να έρθει στο γήπεδο να την στηρίξει.

Τέλος, η διοίκηση ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η πώληση του χριστουγεννιάτικου λαχνού του Ολυμπιακού, η κλήρωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31/01 στο ημίχρονο του αγώνα έναντι στην ΕΝΠ, και όχι στις 24/01 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, λόγω της αναβολής της αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο.