Τρείς βαθμοί, ΑΠΟΕΛ και Ένωση(δηλώσεις Νικολάου)

Η δικαίωση ήρθε για τον Ολυμπιακό με την επιστροφή των τριών βαθμών από την FIFA, που απόσυρε την ποινή αφαίρεσης που είχε επιβληθεί στην ομάδα για την υπόθεση του Hugo Machado.

Η ιστοσελίδα μας kerkida.net επικοινώνησε με τον αρχηγό των "μαυροπρασίνων" Νίκο Νικολάου που μας μίλησε για το πως υποδέχονται αυτή την “νίκη”, τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και την σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ένωση.

Για την επιστροφή των τριών βαθμών…

“Ελπίζαμε καιρό για αυτή την απόφαση, όμως δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα σίγουρο πριν βγεί. Πλέον νιώθουμε δικαιωμένοι και ανακουφισμένοι γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν μεγάλη αδικία. Φυσικά ανεξάρτητα από τη θέση που ανεβήκαμε δεν αλλάζει τίποτα για μας, όπως παλεύαμε χωρίς αυτούς τους βαθμούς θα παλέψουμε και τώρα. Απλά αυτό το γεγονός μας δίνει μια δυνατή ψυχολογική ένεση. Ακόμα να δω τα υπόλοιπα παιδιά αλλά είμαι σίγουρος πως με το που έμαθαν την είδηση θα το καταχάρηκαν. Πάμε πλέον με άλλο αέρα για την συνέχεια”. 

Ο στόχος στον επαναληπτικό Κυπέλλου και αν θα αγωνιστείς… Μπορείτε να σκοράρετε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ;

“Αν και δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτω τέτοιες πληροφορίες, θα αγωνιστώ αναγκαστικά, λόγω απουσιών. Το πιο σωστό είναι φυσικά να αγωνιστούν οι νεαροί αφού εγώ έχω παίξει πολλές φορές εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Πάντως όσοι θα αγωνιστούν, το περιμένουν με ανυπομονησία, αφού δεν συνηθίζουν να αγωνίζονται μπροστά σε τόσο κόσμο αλλα και απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ο στόχος είναι σίγουρα να παίξουμε για την ιστορία του Ολυμπιακού Λευκωσίας, και να πετύχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Δεν θα κλειστούμε πίσω αλλά θα προσπαθήσουμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Φυσικά αυτό κατά μεγάλο βαθμό εξαρτάται κι από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Τώρα αν έρθεί κάποιο γκολ θα είναι ευχής έργο για εμας..”

Όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου…

“Δεν σας κρύβω πως το μυαλό μας είναι κατα μεγάλο βαθμό και στον αγώνα του Μακαρείου. Το σημερινό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι σίγουρα και ένα τέστ για το Σάββατο αφού παίζουμε και πάλι απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, όπως το Παραλίμνι. Πάντως δείξαμε και απέναντι στην Καρμιώτισσα πως έχουμε την ικανότητα να “κόβουμε” βαθμούς από τους μεγάλους και πιστεύω μπορούμε να το ξανακάνουμε. ”