“Προϊόν ομαδικής δουλειάς”

Την τέταρτη εκτός έδρας νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου με 1-2 και ξέφυγε με δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Σκόρερ και των δύο γκολ για τα “μαυροπούλια”, ο 20χρονος αμυντικός Στέφανος Μουκτάρης, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net

Για τα δύο γκολ που πέτυχε…

Σίγουρα με ανεβάζουν ψυχολογικά γιατί δεν συνηθίζω να σκοράρω. Όπως και απέναντι στο Παραλίμνι, έτσι και τώρα σκόραρα από στημένη φάση. Δεν είναι κάτι τυχαίο αφού το έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας αφού έχει να κάνει και με τον εκτελεστή του στημένου και με τα μαρκαρίσματα των συμπαικτών μου στην περιοχή, έτσι ώστε να ελευθερωθώ και να βρεθώ σε θέση για γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας στα τελευταία παιχνίδια..

Ίσως επειδή εντός έδρας παίζουμε πιο ανοιχτά και έτσι ο αντίπαλος βρίσκει πιο πολλούς χώρους να γίνει επικίνδυνος. Οι τελευταίοι αντίπαλοι μας εντός, ΕΝΠ και Πάφος, ήταν οι πιο δύσκολοι που μπορούσαμε να έχουμε. Σίγουρα όμως μπορούμε να πάρουμε και εντός έδρας νίκες. Ειδικά με την ΑΠΕΠ έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουμε κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις, για αυτό πρέπει να αποβάλουμε το άγχος μας και να κερδίσουμε. Πιστεύω έχουμε το πιο εύκολο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους που αγωνίζονται να σωθούν, και αν το εκμεταλλευτούμε θα είμαστε φαβορί για παραμονή.

Είσαστε μια νεανική ομάδα.. Πόσο σας βοηθούν οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, Νικολάου και Πολυκάρπου;

Είναι σαν να έχουμε προπονητές μέσα στο γήπεδο. Μας καθ΄ οδηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα. Είναι καταλυτική η παρουσία τους γιατί κρατούν τις ισορροπίες και μας βοηθούν να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό αφού νιώθουμε σαν μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

Για την Εθνική…

Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Πρόσφατα πετύχαμε και μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Αγγλία. Τόσο ο Κώστας Μαλέκκος όσο και ο Λούκας Χατζηλούκας κάνουν επαγγελματική δουλειά χρησιμοποιώντας παρουσιάσεις, αναλύσεις, βίντεο κτλπ. Επίσης δίπλα μας βρίσκεται συνεχώς και ο κ. Χατζηπιερής, δίνοντας μας την απαραίτητη στήριξη και τα κίνητρα για να πετύχουμε.

Για το μέλλον του…

Σίγουρα θέλω να παίξω σύντομα και στην Α΄ Κατηγορία. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, τόσο μέσω του Ολυμπιακού όσο και μέσω της Εθνικής. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και ελπίζω σε 2-3 χρόνια να είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.