Νέα, τόμπολα, κάλεσμα

Με δελτίο τύπου ο Ολυμπιακός αναφέρεται στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, στην τόμπολα που διοργανώνει ενώ καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των παικτών...

Το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την επανέναρξη της μεγάλης τόμπολας του Σωματείου μας. Η τόμπολα θα πραγματοποιείται στο οίκημα του σωματείου κάθε Πέμπτη στις 8.00 μμ, και σε αυτήν θα προσφέρονται πλούσια χρηματικά ποσά. Ημερομηνία έναρξης της τόμπολας είναι η πρώτη Πέμπτη του Μάρτη (05/03). Στον χώρο της τόμπολας θα προσφέρονται επίσης είδη σχάρας από το μπουφέ του σωματείου μας σε πολύ λογικές τιμές.

Αγωνιστικά νέα

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού Λευκωσίας μετά την παλληκαρήσια απόδραση από την Αραδίππου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέδειξαν ωριμότητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, και κατάφεραν να κερδίσουν ένα σημαντικό αγώνα επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου. Η επιτυχία αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό επί αντιπάλων οι οποίοι θεωρητικά βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους μαυροπράσινους, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο φετινός Ολυμπιακός δεν θα έπρεπε να παλεύει για την παραμονή, αλλά θα μπορούσε και για ψηλότερους στόχους. Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι άριστο, υπάρχει απόλυτος σεβασμός και εμπιστοσύνη από τους ποδοσφαιριστές στον προπονητή της ομάδας, η ομάδα έχει αρκετό ταλέντο και ενθουσιασμό και η διοίκηση βρίσκεται κοντά στην ομάδα, περιβάλλοντας με εμπιστοσύνη το τεχνικό επιτελείο και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε όλους ανεξαίρετα τους φετινούς αγώνες της ομάδας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκαν θερμά στο τέλος του αγώνα από τους φίλους της ομάδας.

Έκκληση της διοίκησης για στήριξη της ομάδας

Επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού είναι ο αγώνας με την ΑΠΕΠ την Κυριακή 02/03. Η ομάδα κατεβαίνει στον αγώνα με σημαντικές απουσίες, καθότι ο Γκόραν Πετκόφσκι δεν μπορεί να υπολογίζει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κατελάρη και Θεράποντος, καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Πολυκάρπου. Η βαθμολογική θέση της αντιπάλου ομάδας δεν εφησυχάζει καθόλου το ποδοσφαιρικό επιτελείο των μαυροπρασίνων, το οποίο τονίζει στους ποδοσφαιριστές την ανάγκη να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να διεκδικήσουν το τρίποντο στον αγώνα αυτό. Με ενδεχόμενη νίκη, η ομάδα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει καθοριστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας απευθύνει δραματική έκκληση στον μεγάλο κόσμο του Ολυμπιακού να παρευρεθεί την Κυριακή στο Μακάρειο Στάδιο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χρειάζονται την ώθηση της κερκίδας για να πετύχουν το στόχο τους, και η παρουσία του κάθε Ολυμπιακού αυτή την Κυριακή στο Μακάρειο είναι πολύ σημαντική.