Νίκη ψυχολογίας

Με ανάρτηση στην επίσημή του ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός ενημερώνει για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΠΕΠ.

Αναλυτικά:

Νίκη ψυχολογίας πέτυχε η ομάδα μας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Από το ξεκίνημα η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα, επέβαλε το ρυθμό της προσπαθώντας να ανοίξει από την αρχή το σκορ. Πρώτη φάση που απειλήσαμε τους αντιπάλους μας σημειώθηκε στα πρώτα λεπτά με σουτ του Γιάννη Μαύρου. Μετά από κόρνερ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά ωστόσο προ του τέρματος απέκρουσε ο Μουκτάρης. Στη συνέχεια η ομάδα μας έκλεισε την ΑΠΕΠ στο δικό της μισό με την καλύτερη φάση να είναι ένα σουτ του αρχηγού Νικολάου με τον τερματοφύλακα της ΑΠΕΠ να αποκρούει. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας που είχε τεράστια ανάγκη τη νίκη συνέχισε να πιέζει και η ΑΠΕΠ αμυνόταν μαζικά. Στο 65′ η ομάδα μας έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού το πέναλτι του Ευαγγέλου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Παρόλο το άγχος που άρχισε να κυριεύει την ομάδα μας, δημιουργήσαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Πρώτα με το Μαύρου ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, στη συνέχεια ο Ανδριόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και λίγο αργότερα ο Meftah έστειλε τη μπάλα έξω. Η ΑΠΕΠ από την πλευρά της σε κάποια από τις αντεπιθέσεις της προς το τέλος του αγώνα μπορούσε να μας τιμωρήσει.

Έτσι φτάσαμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σώζος Παπαχαραλάμπους πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από το χώρο του κέντρου και μετά από μια ωραία κούρσα έκανε το σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Παπαδόπουλου. Μετά από δύο λεπτά το παιχνίδι έληξε και η ομάδα αποθεώθηκε από τους 300 και πλέον φίλους της που βρέθηκαν στο Μακάρειο Στάδιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χριστοδούλου, Καρκώτης (Παπαχαραλάμπους), Νικολάου, Μουκτάρης, Γαβριηλίδης, Χριστοφή, Γερολέμου (Meftah), Ευαγγέλου, Μαύρου, Βασιλειάδης (Θεράποντος), Ανδριόπουλος

*Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για το Σώζο Παπαχαραλάμπους.

*Πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας για το Γαβριήλ Γερολέμου

*Επόμενος αγώνας το Σάββατο (07/03/2015) κόντρα στην Αεζ Ζακακίου στη Λεμεσό στις 15:30.