“Από τα πιο όμορφα που σκόραρα” (Βίντεο)

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού, Σώζος Παπαχαραλάμπους.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα με την ΑΠΕΠ στις καθυστερήσεις, οδηγώντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς τους 300 και πλέον οπαδούς της Λευκωσιάτικης ομάδας, που βρέθηκαν στο Μακάρειο.

Αναλυτικά:

Μίλησε μας για το ματς με την ΑΠΕΠ... Πως νιώθεις για το γκολ που πέτυχες; Πιστεύεις πως ήταν από τα καλύτερα σου μέχρι τώρα;

“Είμαι χαρούμενος περισσότερο για την ομάδα, ήταν κάτι που αξίζαμε αφού μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο γρήγορα με τις ευκαιρίες που είχαμε. Με αυτή τη νίκη κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή. Το χαμένο πέναλτι μας πείσμωσε ακόμα παραπάνω και από εκείνη την στιγμή θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα που σκόραρα, και το κάνει πιο ιδιαίτερο το ότι είναι το πρώτο μου γκολ στην Κατηγορία αλλά και το ότι μπήκε σε εκείνο το χρονικό σημείο.”

Πόσο σας βοήθησε ο κόσμος να φτάσετε στη νίκη;

“Πάρα πολύ, ήταν από τους πιο σημαντικούς λόγους που κερδίσαμε. Μας έσπρωχναν με τη φωνή τους σε κάθε φάση. Ήρθαν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Η στήριξη τους ήταν μοναδική και τους θέλουμε πάντα κοντά μας.”

Μίλησε μας για τον προπονητή σου αλλά και τους έμπειρους παίχτες της ομάδας…

“Ο κ. Πετκόφκσι κάνει πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μαζί του μια γερή βάση. Μας δείχνει εμπιστοσύνη και προσωπικά ανυπομονώ να αγωνίζομαι. Οι πιο έμπειροι Νικολάου και Πολυκάρπου μας βοηθούν συνεχώς και μας προσθέτουν σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία.”

Για τα επόμενα παιχνίδια και για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός χωρίς την αφαίρεση βαθμών θα ήταν όγδοος…

“Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε δύο καλές ομάδες, ΑΕΖ και Αναγέννηση εκτός έδρας. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε στο Ζακάκι και μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι κάλο γιατί σε αντίθεση με την ΑΕΖ, έχουμε ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Χρειαζόμαστε δύο νίκες για να είμαστε σίγουρα εκτός κινδύνου. Αν είχαμε τους έξι βαθμούς θα ήμασταν πολύ ψηλότερα… είναι θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης.”

Για τις φιλοδοξίες σου και την εμπειρία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ…

“Είμαι σε καλό δρόμο, και αν τα οικονομικά του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση, θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Παίρνω τις ευκαιρίες μου, προσπαθώ να τις εκμεταλλεύομαι και …ότι προκύψει. Η εμπειρία με το ΑΠΟΕΛ ήταν δύσκολη αλλά και μοναδική.”

Δείτε σε βίντεο το γκολ που πέτυχε στο 93' ο νεαρός άσος των "μαυροπράσινων":