Εκλογική Συνέλευση την Πέμπτη

Στην Ομόνοια Αραδίππου αφήνουν πίσω την σεζόν 2014-15 και κρατούν τα λάθη που έγιναν ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Πρώτο βήμα για την οργάνωση και ανασύνταξη της ομάδας θα είναι η Εκλογική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη στις 30 του Απρίλη και ώρα 20:00 στο οίκημα του σωματείου.

“Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομόνοιας,  Γιώργος Χατζηματθαίου: “Καλούμε όλα τα μέλη να παρευρεθούν στην Εκλογική Συνέλευση και στον κόσμο να σταθεί κοντά μας γιατί χωρίς αυτούς, με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, η ομάδα δεν θα αντέξει.”

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας είπε:

“Στόχος είναι πρώτα η εύρεση προπονητή και ήδη αρχίσαμε κάποιες σκέψεις. Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για Κύπριο προπονητή ενώ σοβαρό κριτήριο στην επιλογή θα είναι η εμπειρία και η δίψα για διάκριση. Φέτος είχαμε μια κακή σεζόν η οποία θέλουμε να αποτελέσει απλά μία κακή παρένθεση. Η Ομόνοια Αραδίππου είναι μια ομάδα που διεκδικούσε παραδοσιακά την άνοδο, οπότε θέλουμε ένα προπονητή ο οποίος να έχει βλέψεις για τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας”.

Παράλληλα να τονίσω την εκδήλωση που ετοιμάζουμε την Πρωτομαγιά στο γήπεδο της ομάδας για την “Μέρα Ακαδημίας”. Αυτή η μέρα θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά των Ακαδημιών και προσκαλώ και όσους γονείς θέλουν να παρευρεθούν. Τα μέλη του συμβουλίου θα ετοιμάσουν φαγοπότι για τα παιδιά και τους παρευρισκομένους και τα έσοδα θα πάνε στις ακαδημίες μας”.