Παρουσίαση ρόστερ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 1η  στα χρονικά του σωματείου της Ομόνοιας Αραδίππου, παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο καλοκαιρινό μπαράκι του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας.

Η πανσέληνος που έλουζε το χώρο, τα όμορφα ακούσματα του d.j Pietro, οι κρύες μπύρες και τα δροσερά cocktails, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να περάσουν μια μαγευτική βραδιά, όπου είχαν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Τη εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του σωματείου κος Γιώργος Χατζηματθαίος , όπου αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές  της ομάδας, έδωσε τον απλό αλλά και σημαντικό στόχο «ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.» Στη  συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Αραδίππου κος Βαγγέλης Ευαγγελίδης, που και αυτός με τη σειρά του υποσχέθηκε κάθε δυνατή στήριξη στα σωματεία της Αραδίππου.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και ευφορίας, ακολούθησε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο αρχηγός της ομάδας Αντώνης Παναγή και εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου ο προπονητής μας Γιάννης Ποντικός,

απηύθυναν και αυτοί με τη σειρά τους  ένα σύντομα χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους, όπου αφού ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο για τη στήριξη του, έδωσαν τη υπόσχεση ότι θα καταβάλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για μία αξιοπρεπή πορεία στο φετινό δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τη έκπληξη που είχε προαναγγείλει η Επιτροπή Νεολαίας, που δεν ήταν άλλη από τη παρουσίαση του Ύμνου της ομάδας!

Συνθέτης και εκτελεστής ο Λούκας Γιώρκας, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτή τη καταπληκτική δουλεία.

Το Δ.Σ θα ήθελε επίσης να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Επιτροπή Νεολαίας για τη όλη διοργάνωση της εκδήλωσης, προς τη διεύθυνση του Ναυτικού Ομίλου για τη παραχώρηση του χώρου, προς τον d.j. Pietro πού μας ανέβασε με τους ρυθμούς του, προς τη Νίκη Νικόλαου για τη εκδηλωτική της παρουσίαση, προς τη Φωτούλα Σάββα που αποθανάτισε με το φωτογραφικό της φακό κάθε στιγμή της εκδήλωσης, καθώς και σε όλους που βοήθησαν με το δικό τους τρόπο για τη επιτυχία αυτής της βραδιάς.

Επιτροπή Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου